Sharp TV-k az európai futball jegyében

forrás Prim Online, 2012. január 11. 14:29

A Sharp Las Vegasban mutatja be új, az európai piacra szánt 60, 70, és 80 colos LCD tévékészülékeit, ezzel az UEFA EUROTOP szponzoráció részeként megkezdve a felkészülést az idén Lengyelországban és Ukrajnában rendezett Európa-bajnokságra. Január 10-13. között a Sharp AQUOS LCD tévéit, hangtechnikai termékeit, interaktív tábláit és csúcskategóriás full HD kijelzőit állítja ki. Idén először a Sharp külön, az európai piacra szánt termékeknek szánt és külön erre a célra berendezett kiállító teremmel is várja a látogatókat.

A Sharp CES-bemutatójának egyik kiemelt terméke az LC-80LE844U 80 colos AQUOS® 3D LED tévé, amely egyben a világ első 80 colos 3D LED televíziója. A készülék egy 55 colos képernyő felületének több mint kétszeresét biztosítja. A full HD 1080p LC-80LE844U-ban is megtalálható a Sharp egyedülálló Quattron technológiája, amely több szín és élesebb 3D-s képek megjelenítésére  képes. A teljes LED háttérvilágítással és 240Hz-es panellal ellátott készülék lényegében teljes mértékben megszünteti a gyorsan mozgó képek megjelenítésekor szokásos képtorzulást, elmosódást.

Nagy-tévé sorozat

A Sharp szintén bemutatja a teljes 2012-es AQUOS LED készülékei sorozatát, amely 32-től 80 colos képátlóig tartalmaz készülékeket, továbbá több mint 20 féle 60 colos és annál szélesebb képátlóval bíró, többnyire 3D-képes készüléktípust tartalmaz. Minden AQUOS Quattron típus tartalmazza az új Quad Pixel Plus II technológiát, amely minden eddiginél részletgazdagabb képeket, finomabb vonalakat és színátmenetet biztosít.

A 9-es sorozat teljes LED háttérvilágítással és fényérzékelővel rendelkezik, így biztosítva a helyi fényviszonyoknak megfelelő legtökéletesebb képminőséget és a páratlan televíziós élményt.

Okosabb Televíziózás

Minden készülék tartalmazza a Sharp okostévé-platformját az AQUOS Net+-t, amely hozzáférést biztosít számos alkalmazáshoz is, így a televíziózást valódi multimédiás élménnyé változtatja. A YouTube videók, filmek, hírek, időjárás előrejelzések és a futballhírek egy gombnyomásra elérhetők az AQUOS Net+-szal. A Sharp készülékek rendkívül alacsony energiafogyasztás mellett üzemelnek, így könnyedén teljesítik az A+ energiahatékonysági minősítéshez szükséges elvárásokat, ezáltal is csökkentve az energiafogyasztásból eredő költségeket és környezeti hatást. 

Sharp AQUOS vezeték nélküli életstílus – újfajta szabadság

Azoknak a felhasználóknak, akik olyan ultravékony LED-es tévét keresnek, amely könnyedén elhelyezhető az otthoni környezetben, a Sharp AQUOS Freestyle koncepcióját ajánlja. A négy különböző méretben elérhető (20 colos, 32, 40 és 60 colos) AQUOS Freestyle modellek más LED TV készüléktípusokhoz képeset jelentősen vékonyabbak és könnyebbek. Ezek a típusok vezeték nélküli hálózaton keresztül képesek HD felvételek vételére, így a lakás bármely pontjára könnyedén elhelyezhetők, ahol elektromos csatlakozás van.

Látni és hinni az új ICC-4K-val

Azon megfontolástól vezérelve, hogy felhasználóinak mindig a legjobb és legteljesebb televíziós élményt nyújtsa, a Sharp bemutatja az ICC-4K LED tévét. A Sharp és az I-cubed Research Centerrel közösen fejlesztett ICC-4K az 1080p-s felbontás négyszeresét képes megjeleníteni, ami minden eddiginél lélegzetelállítóbb felbontást és képminőséget eredményez. Az ICC, (Integrated Cognitive Creation Technology) nem csupán a kép HD-ről 4K-ra történő intelligens felnagyobbítását jelenti, hanem a valóság, természetben is megjelenő képi megjelenítését teszi lehetővé.

Külön európai bemutatóterem

„A másik nagyszerű dolog a Las Vegas-i CES kapcsán, hogy most először külön az európai piacnak szánt termékeinket is bemutatjuk a viszonteladóinknak és a jelenlévő riportereknek” - mondta Herman Karabetyan. „Az itt kiállított termékek egytől-egyig igazolják a Sharp innovatív technológiák iránti elkötelezettségét és szenvedélyét, amelyek felülmúlják a fogyasztóink által támasztott elvárásokat. Kezdve a nagy képernyős televízióktól az interaktív érintőképernyőkön át a legújabb napelemes megoldásokig, ezek a kiállított termékek úgy lettek kialakítva, hogy élvezetesebbé tegyék a mindennapokat otthon, a munkahelyen vagy a kettő között bárhol máshol, ahol éppen használatban vannak.” 
A Sharp termékeit megtekintheti a Las Vegas-i 2012 CES kiállításon január 10-13. között, a Central Hall 10916-as standján.

Kulcsszavak: CES 2012 TV Sharp

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38