Új értékesítési vezető a Norton élén

forrás Prim Online, 2012. január 12. 10:11

A Symantec bejelentette, hogy új értékesítési vezetőt nevezett ki fogyasztói üzletága, a Norton élére Rakoncza Zsolt személyében. Az új vezető az elmúlt évtizedben olyan nemzetközi nagyvállalatoknál bizonyított értékesítési vezetőként, mint a Microsoft Hungary, a Pannon GSM (ma már Telenor) valamint a Vodafone legnagyobb magyarországi disztribútora.

Rakoncza Zsolt tanulmányait többek között Londonban és Bécsben folytatta, az elmúlt évtizedben pedig széleskörű értékesítési tapasztalatra tett szert: a Pannon GSM-nél nagyvállalati, a Vodafone-nál kis- és középvállalati, a Microsoft-nál pedig lakossági területen is bizonyított. Az új értékesítési vezető legfőbb céljának azt tekinti, hogy széleskörű szakmai tapasztalatával és személyes képességeivel hozzájáruljon a vállalati és fogyasztói kereskedelem előrelendítéséhez.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Huawei nyújtotta be a legtöbb szabadalmat Európában tavaly

Ismét a Huawei tette a legtöbb szabadalmi bejelentést az Európai Szabadalmi Hivatal 2022-es szabadalmi indexe szerint. A vállalat immár negyedik alkalommal, harmadik egymást követő évben foglalja el az európai szabadalmi ranglista első helyét. A Huawei tavaly 4505 nemzetközi találmányt nyújtott be bejegyzésre, közel harminc százalékkal megelőzve a második helyezettet. 

2023. március 31. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08