A Canon az XEED WUX5000-zal bővítette telepíthető projektorainak kínálatát

forrás Prim Online, 2012. január 12. 17:05

A Canon bemutatta a nagy teljesítményű XEED projektorcsalád legújabb tagját, a WUX5000 modellt. A projektor magas, 5000 lumenes fényerejének, valamint a cserélhető Canon objektíveknek és egyéb szolgáltatásoknak köszönhetően minden eddiginél egyszerűbben telepíthető. A WUX5000 kiemelkedő képminőséget biztosít a felhasználók számára, így a vállalati, oktatási, szabadidős és kereskedelmi környezet számára egyaránt ideális megoldást jelent.

A WUX5000 három különböző, a WUX4000 projektorral is használható objektívvel – az általánosan használható normál zoom objektívvel, a tágas terekben használható teleobjektívvel és a hátulról történő vetítéskor használható nagy látószögű objektívvel – kompatibilis. Mindhárom objektív legfeljebb 48,5 méteres távolságról, még a teleobjektív vagy a nagy látószögű objektív használata esetén is 40 és 600” közötti képátlójú képméretet biztosít, a fényerő csökkenése nélkül. Az 5000 lumenes valódi színfényességnek köszönhetően a színek a fehérrel megegyező intenzitással jelennek meg, amely rendkívül fontos a fényképek és videók hatásos megjelenítéséhez.

A kiváló objektívkialakítás mellett a WUX5000 belső, csúcstechnológiás alkatrészei is hozzájárulnak a kiemelkedő optikai minőséghez. Az LCOS-panelek és a WUXGA-felbontás együttese tökéletes képet biztosít más kivetítési technológiák használata során tapasztalható szivárvány- és rácshatások nélkül. A Canon, projektorban található egyedi AISYS (Aspectual Illumination System) rendszere – az LCOS-panelek teljesítményét nagymértékben fokozó fejlett optikai technológia – egyszerre biztosítja a magas fényerőt és kontrasztot. A Canon színleképezési technológiája pedig a szakszerűen kalibrált sRGB-monitorok képéhez hasonló képeket tesz lehetővé.

A motoros objektíveltolásnak köszönhetően a felhasználók a WUX5000 kezelőpaneljének, vagy távirányítójának használatával helyezhetik át a vetített képet. A képek 0,5 képpontos pontossággal állíthatók függőlegesen és vízszintesen is, amely főként akkor fontos, amikor több projektor vetít egymást átfedő képeket – például 3D, többszintes vagy vegyes rendszerekben. A végső beállítások a projektor felszerelését követően távolról, a távirányító segítségével is megadhatók.
A 360 fokos kivetítésnek köszönhetően a képek a padlóra és a mennyezetre egyaránt vetíthetők, így a projektor különösen ideális a múzeumokban, látogatóközpontokban vagy színházi előadótermekben.

A Canon XEED WUX5000 2012 első negyedévétől lesz elérhető Európában.
A modell orvosi felhasználásra kialakított változata (a DICOM szabványoknak megfelelő képmóddal) az év folyamán lesz elérhető.

Kulcsszavak: Canon projektor

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már itthon is előrendelhető az LG okosmonitorja

Munkára és szórakozásra is kiválóan alkalmas okosmonitort dob piacra az LG Magyarországon. A 32SQ780S modell ideális választás lehet mindazoknak, akik többfunkciós eszközt keresnek. A kijelző kényelmesen beállítható az asztalon, rendkívül jó kontrasztarányt kínál és számos okosfunkcióval bír, így a munkavégzés és tanulás mellett ideális filmnézésre vagy akár játékra is.

2023. június 9. 15:22

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39