A Canon az XEED WUX5000-zal bővítette telepíthető projektorainak kínálatát

forrás Prim Online, 2012. január 12. 17:05

A Canon bemutatta a nagy teljesítményű XEED projektorcsalád legújabb tagját, a WUX5000 modellt. A projektor magas, 5000 lumenes fényerejének, valamint a cserélhető Canon objektíveknek és egyéb szolgáltatásoknak köszönhetően minden eddiginél egyszerűbben telepíthető. A WUX5000 kiemelkedő képminőséget biztosít a felhasználók számára, így a vállalati, oktatási, szabadidős és kereskedelmi környezet számára egyaránt ideális megoldást jelent.

A WUX5000 három különböző, a WUX4000 projektorral is használható objektívvel – az általánosan használható normál zoom objektívvel, a tágas terekben használható teleobjektívvel és a hátulról történő vetítéskor használható nagy látószögű objektívvel – kompatibilis. Mindhárom objektív legfeljebb 48,5 méteres távolságról, még a teleobjektív vagy a nagy látószögű objektív használata esetén is 40 és 600” közötti képátlójú képméretet biztosít, a fényerő csökkenése nélkül. Az 5000 lumenes valódi színfényességnek köszönhetően a színek a fehérrel megegyező intenzitással jelennek meg, amely rendkívül fontos a fényképek és videók hatásos megjelenítéséhez.

A kiváló objektívkialakítás mellett a WUX5000 belső, csúcstechnológiás alkatrészei is hozzájárulnak a kiemelkedő optikai minőséghez. Az LCOS-panelek és a WUXGA-felbontás együttese tökéletes képet biztosít más kivetítési technológiák használata során tapasztalható szivárvány- és rácshatások nélkül. A Canon, projektorban található egyedi AISYS (Aspectual Illumination System) rendszere – az LCOS-panelek teljesítményét nagymértékben fokozó fejlett optikai technológia – egyszerre biztosítja a magas fényerőt és kontrasztot. A Canon színleképezési technológiája pedig a szakszerűen kalibrált sRGB-monitorok képéhez hasonló képeket tesz lehetővé.

A motoros objektíveltolásnak köszönhetően a felhasználók a WUX5000 kezelőpaneljének, vagy távirányítójának használatával helyezhetik át a vetített képet. A képek 0,5 képpontos pontossággal állíthatók függőlegesen és vízszintesen is, amely főként akkor fontos, amikor több projektor vetít egymást átfedő képeket – például 3D, többszintes vagy vegyes rendszerekben. A végső beállítások a projektor felszerelését követően távolról, a távirányító segítségével is megadhatók.
A 360 fokos kivetítésnek köszönhetően a képek a padlóra és a mennyezetre egyaránt vetíthetők, így a projektor különösen ideális a múzeumokban, látogatóközpontokban vagy színházi előadótermekben.

A Canon XEED WUX5000 2012 első negyedévétől lesz elérhető Európában.
A modell orvosi felhasználásra kialakított változata (a DICOM szabványoknak megfelelő képmóddal) az év folyamán lesz elérhető.

Kulcsszavak: Canon projektor

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Itt a Samsung első Dual UHD felbontású gaming monitorja

A Samsung a vizuális kijelzők üzletágának élvonalbeli vállalataként mutatja be az Odyssey széria legújabb modelljeit, a gaming monitorok jövőjét meghatározó 57 colos Odyssey Neo G9 és az 55 colos Odyssey Ark készülékeket. Az új játékmonitorok először az egyik legnevesebb nemzetközi számítógépes- és videójáték rendezvényen, a kölni Gamescom 2023 kiállításon láthatóak augusztus 23. és 27. között. 

2023. augusztus 26. 16:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59