NETASQ befejezte az EdenWall akvizícióját

forrás Prim Online, 2012. január 25. 15:56

A NETASQ, Európa legnagyobb tűzfalgyártója sikeresen lezárta az identitás-alapú kapcsolatszűrő megoldásokat fejlesztő EdenWall Technologies akvizícióját. 

A tárgyalások befejeztével a NETASQ tulajdonába került a párizsi székhelyű vállalat összes biztonsági technológiája az információ- és eseménymenedzsment megoldás, a Prelude kivételével. Az EdenWall legnagyobb ügyfelének több más magas biztonságot megkövetelő vevő mellett a francia Védelmi Minisztérium és a francia hadsereg számít.
 
Az új technológia a NETASQ tervei szerint beépülhet az IPS tűzfalcsalád 2011-ben megjelent V9-es sorozatába, amelyen a Computing Security Awards zsűrije által az év KKV biztonsági megoldásának választott NETASQ U70 is alapul. A V9-es kiadás megnövekedett teljesítménnyel, új SSL titkosítást vizsgáló biztonsági szolgáltatásokkal, ipari SCADA protokollelemzőkkel, számos működésbeli átalakítással és teljesen új, könnyen átlátható kezelőfelülettel látta el a magas biztonságú, NATO és EU hivatalos használatra is alkalmas tűzfalcsaládot. Az új szolgáltatások beépítéséhez a NETASQ az EdenWall alapítóinak személyes segítségét is igénybe veszi.
Kulcsszavak: +céginfo Netasq

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38