Volt Kodakos vezetőt igazolt a Xerox

forrás Prim Online, 2012. február 7. 16:33

Február 20-tól Jeffrey Jacobson (52) tölti be a Xerox Global Graphic Communications elnöki pozícióját. A vezetése alá tartozó csoport feladatai közé tartozik a  nyomdaipari ügyfelek számára munkafolyamatokat támogató megoldások fejlesztése, az ezekhez kapcsolódó szoftver – és hardver portfolió szélesítése, valamint olyan üzleti ajánlatok kidolgozása, amelyek a flexibilisen illeszkednek a gyorsan változó piaci igényekhez.

A  nyomdaiparban komoly tapasztalatokkal rendelkező Jacobson az innovatív digitális nyomtatási megoldásairól is ismert Presstek elnök – vezérigazgatói posztját hagyta ott a Xeroxnál felkínált munkáért. A szakember még korábban az Eastman Kodak  nyomdai részlégét irányította. A nevéhez kötődik a Sun Chemical és az Eastman Kodak vegyesvállalatának, a Kodak Polychrome Graphics-nak a felfuttatása, amely vezetése öt éve alatt 1.7 milliárdos forgalmat generált.

Kulcsszavak: CIO Xerox

CEO/CIO ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új üzleti stratégiai vezető a CETIN Csoportnál

Új üzleti stratégiai vezérigazgató-helyettest nevezett ki a CETIN Csoport, a közép- és kelet-európai régió vezető távközlési infrastruktúra-üzemeltetője. Khalid Husseini április 1-jétől tölti be a pozíciót.

2023. március 31. 14:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08