Nincs üzleti siker innováció nélkül

forrás: Prím Online, 2012. február 13. 09:24

Az Intercash Zrt. a Western Union fő képviselője hazánkban: valamennyi kifizetés a cég hálózatán keresztül történik. Az állandó mozgásban lévő rendszer kiszolgálásához a legmodernebb technológiát használják. Ezért is gondolta úgy Szamosvölgyi Csaba, az Interchange Csoport informatikai vezetője, hogy elindulnak az Invitel innovációs pályázatán.

Megengedheti magának egy cég, hogy nem foglalkozik innovációval?

Ha sikeres szeretne lenni, szerintem nem. A KKV-k tekintetében a költséghatékonyság és emellett a modern innovatív technikák alkalmazása kiemelt jelentőséggel bírnak. Valószínűleg akkor működünk jól, ha ezek a dolgok egymásra épülnek azaz, ha a modern technika, az innováció tesz minket hatékonnyá, üzletileg sikeressé. Tapasztalatból tudjuk, hogy ez nagyon fontos, éppen ezért is jó ötlet az InnoMax Díj, amely pontosan erre, az innováció fontosságára hívja fel a figyelmet.

 

Miért indulnak InnoMax pályázaton?

Az InnoMax elsősorban egy jó lehetőség arra, hogy szélesebb körben is megismertethessük magunkat és elmondhassuk, elkötelezettek vagyunk az innováció és ezen belül is leginkább a modern telekommunikációs technikák iránt. Azért kiemelt terület nálunk a telekommunikáció, mivel Western Union pénz átutalással foglalkozunk és működésünk egy 558 kifizető helyből álló ügynök hálózaton alapszik. Tehát rendkívül fontos, hogy jól működjön a kommunikációs rendszer. Ehhez egy call center ad hátteret, melynek folyamatos működése az üzletmenetünk szempontjából kritikus, ezért a legmodernebb technológiát használjuk az Invitel segítségével.

 

Mit jelent az Ön számára az innováció a hétköznapi munkamenetben, az üzlet nyelvén?

Ha az elmúlt időszakot nézzük, akkor elsősorban megtakarítást, amelyet a telefonszámlánkon és az internet kapcsolatunkon realizáltunk. Másodsorban az új IP telefonhálózatból fakadóan, jobb szolgáltatás minőséget és könnyebb, hatékonyabb munkavégzést érünk el. Ez azt is jelenti, hogy az innovatív technológia új innovatív szolgáltatások kifejlesztését is lehetővé teszi számunkra, melyet hagyományos telefon előfizetéssel nehezebben tudnánk megvalósítani, egyszerűen azért, mert a technológia nem alkalmas rá. Ez az innováció, az új szolgáltatás pedig további üzleti nyereséget is jelent majd reményeink szerint. Ehhez a fejlesztéshez kapcsolódik az a projekt is, amivel az InnoMax Díjra pályázni fogunk.

 

További információk itt.

Kulcsszavak: pályázat InnoMax Invitel

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sajtódíjat indít a Siemens

Újraindítja médiadíját a Siemens, amellyel a technológia területén kimagasló minőségű munkát végző újságírókat és tartalomkészítőket kívánja elismerni. A Siemens Media Award 2023 regionális sajtópályázatra Közép- és Kelet-Európa hét országában (Ausztria, Horvátország, Magyarország, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia) nevezhetnek újságírók, valamint a közösségi média- és más felületek tartalomkészítői is.

2023. március 22. 15:36

Médiatanács: továbblépések helyi és körzeti rádiós pályázatokban

Véglegesítette egy veszprémi helyi rádiós pályázat felhívását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület ugyanezen az ülésen hatósági szerződéskötést kezdeményezett a Debrecen 94,4 MHz körzeti frekvencia pályázatán nyertes szolgáltatóval.

2023. március 17. 20:23

Digitális kalandjátékon keresztül ösztönzi a diákokat a Vodafone Alapítvány

A Vodafone Magyarország Alapítvány idén is különleges programmal készül Magyarország egyik legnagyobb digitális pedagógiai eseményére. Az Alapítvány élen jár a digitális kompetenciák fejlesztésében, ennek megfelelően a kezdeményezés 2016-os indulása óta minden évben tematikus aktivitásokkal és pályázatokkal szerepel a Digitális Témahét programjában. Idén digitális kalandjáték-készítő versenyt hirdettek meg tanárok számára, amely során diákokkal közösen, kreativitásuk és tudásuk felhasználásával saját játékot készíthetnek. A pályázatra a programban részt vevő iskolák pedagógusai április 17-ig nevezhetnek a Digitális Témahét weboldalán keresztül.

2023. március 10. 18:28

Vasárnapig lehet jelentkezni a 600.000 forintos jutalomra

A Mathias Corvinus Collegium a Neumann Technológiai Platformmal együttműködve egy innovatív gondolatokra, azok kidolgozására és megvalósíthatóságára épülő, interdiszciplináris csapatversenyt hirdet meg egyetemisták számára. A jelentkezési határidő 2023. március 05. 23:59.

2023. március 2. 14:04

Határidő-hosszabbítás: március 24-ig lehet jelentkezni a Vodafone Digitális Díjra

A Vodafone Magyarország Alapítvány március 24-ig meghosszabbítja a jelentkezési határidőt a Vodafone Digitális Díjra. A pályázatra magánszemélyek, startupok, non profit szervezetek és vállalkozások jelentkezhetnek a Vodafone Digitális Díj online felületén. A 15 millió forint összdíjazású megmérettetésen három kategóriában hirdetnek győztest. Idén először inkubációs különdíjat is kioszt a zsűri. Az ezt elnyerő pályázó Magyarország legnagyobb nagyvállalati, iparágfüggetlen Start it @K&H elnevezésű inkubációs programjának teljesértékű tagja lesz.

2023. február 20. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08