Online marketinggel a budapesti Állatkertért

forrás Prim Online, 2012. február 13. 14:18

A KÜRT Akadémia NET-WORKS képzésének végzősei – akik egyben gyakorló marketing szakemberek –, több olyan intézmény online kommunikációs stratégiáját is kidolgozzák vizsgamunkaként, amelyek saját forrásból nehezen teremtenék meg a profi online jelenlét feltételeit. Az Akadémia emellett a március 2-án induló NET-WORKS évfolyamba három civil ösztöndíjas helyet is meghirdetett, ezzel támogatva a nemes célokért küzdő intézményeket.

A negyvenfős oktató gárda által négy és fél hónapon át képzett NET-WORKS csapat célja, hogy vizsgadolgozataival – több piaci és nonpofit intézmény mellett – a Fővárosi Állat- és Növénykert kommunikációját is átalakítsa és felfrissítse. „Nagyon nehéz egy 146 éves intézménynek megváltoztatni a generációk óta róla kialakult képet és bevezetni új szolgáltatásokat. Hiába van például tízezer négyzetméter fedett területünk, a családok nem jönnek esőben az Állatkertbe. Hamarosan megnyílik a Varázshegy is, amely szintén fedett helyszíne lesz az Állatkertnek. Azt várom az online kampánytól, hogy általa megváltoztassuk az eddigi szokásokat és közelebb vigyük az újdonságainkat az érdeklődőkhöz” – mondta dr. Persányi Miklós, a Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatója az együttműködésről.

A NET-WORKS nem csupán egy képzés a sok közül: izgalmas szakmai közösség is, ahol találkozhatnak az online világ véleményvezérei, marketing szakemberei, fogyasztói és megrendelői. A március 2-án induló NET-WORKS képzés átfogó és gyakorlati ismereteket ad az online kommunikáció minden területén. A KÜRT Akadémia ezen képzése a közösségi média, a kereső optimalizálás és a mobil marketing népszerű témái mellett sok más, kitörési lehetőséggel is foglalkozik.


A NET-WORKS képzés szervezői a civil szférának is távlatokat nyitnak az online kommunikációs térben. A március 2-án induló évfolyamból három képzési helyet civil ösztöndíj program keretében a hazai non-profit társadalom tagjai foglalhatnak el. A most záródó évfolyamon végzett a Civil Rádió, a Kék Pont Alapítvány munkatársa valamint a Critical Mass egyik alapítója is. 
Az ösztöndíjat pályázati úton lehet elnyerni, amelyhez a formanyomtatványt a http://www.kurt-akademia.hu/jelentkezes/osztondij.php oldalon lehet letölteni.


A NET-WORKS csapat Neti hetes néven egyedi edutainment műsort is indított, amelynek résztvevői a képzés oktatói, online véleményvezérek és Litkai Gergely humorista, a Dumaszínház alapítója, a Comedy Central főszerkesztője. Az ingyenes eseményeken a stand-up komikus vezetésével beszélget a társaság az aktuális szakmai hírekről, szórakoztató, mégis tartalmas formában. Legközelebb február 16-án találkozhatnak velük az érdeklődők a KÜRT székházában.


További információ a NET-WORKS képzésről: http://www.kurt-akademia.hu/
 

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sajtódíjat indít a Siemens

Újraindítja médiadíját a Siemens, amellyel a technológia területén kimagasló minőségű munkát végző újságírókat és tartalomkészítőket kívánja elismerni. A Siemens Media Award 2023 regionális sajtópályázatra Közép- és Kelet-Európa hét országában (Ausztria, Horvátország, Magyarország, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia) nevezhetnek újságírók, valamint a közösségi média- és más felületek tartalomkészítői is.

2023. március 22. 15:36

Médiatanács: továbblépések helyi és körzeti rádiós pályázatokban

Véglegesítette egy veszprémi helyi rádiós pályázat felhívását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület ugyanezen az ülésen hatósági szerződéskötést kezdeményezett a Debrecen 94,4 MHz körzeti frekvencia pályázatán nyertes szolgáltatóval.

2023. március 17. 20:23

Digitális kalandjátékon keresztül ösztönzi a diákokat a Vodafone Alapítvány

A Vodafone Magyarország Alapítvány idén is különleges programmal készül Magyarország egyik legnagyobb digitális pedagógiai eseményére. Az Alapítvány élen jár a digitális kompetenciák fejlesztésében, ennek megfelelően a kezdeményezés 2016-os indulása óta minden évben tematikus aktivitásokkal és pályázatokkal szerepel a Digitális Témahét programjában. Idén digitális kalandjáték-készítő versenyt hirdettek meg tanárok számára, amely során diákokkal közösen, kreativitásuk és tudásuk felhasználásával saját játékot készíthetnek. A pályázatra a programban részt vevő iskolák pedagógusai április 17-ig nevezhetnek a Digitális Témahét weboldalán keresztül.

2023. március 10. 18:28

Vasárnapig lehet jelentkezni a 600.000 forintos jutalomra

A Mathias Corvinus Collegium a Neumann Technológiai Platformmal együttműködve egy innovatív gondolatokra, azok kidolgozására és megvalósíthatóságára épülő, interdiszciplináris csapatversenyt hirdet meg egyetemisták számára. A jelentkezési határidő 2023. március 05. 23:59.

2023. március 2. 14:04

Határidő-hosszabbítás: március 24-ig lehet jelentkezni a Vodafone Digitális Díjra

A Vodafone Magyarország Alapítvány március 24-ig meghosszabbítja a jelentkezési határidőt a Vodafone Digitális Díjra. A pályázatra magánszemélyek, startupok, non profit szervezetek és vállalkozások jelentkezhetnek a Vodafone Digitális Díj online felületén. A 15 millió forint összdíjazású megmérettetésen három kategóriában hirdetnek győztest. Idén először inkubációs különdíjat is kioszt a zsűri. Az ezt elnyerő pályázó Magyarország legnagyobb nagyvállalati, iparágfüggetlen Start it @K&H elnevezésű inkubációs programjának teljesértékű tagja lesz.

2023. február 20. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08