A munkavégzés hatékonyságát növelő mobilalkalmazást fejlesztett a Xerox

forrás Prim Online, 2012. február 14. 16:40

Az irodai alkalmazottak még hatékonyabb munkavégzését támogatja a Xerox ingyenes mobilnyomtatási alkalmazása. A PrintBack segítségével a kollégák könnyebben kezelhetik a dokumentumokat, és ennek révén a nyomtatás az irodában és azon kívül is rugalmasabbá válik.

A Xerox mobilnyomtatási alkalmazása, a PrintBack, egyszerű üzembe helyezés után minden nyomtatóval, illetve többfunkciós berendezéssel együttműködik. A felhasználók hozzáférhetnek Mac vagy PC számítógépeik nyomtatójához Google Android vagy Apple IOS alapú eszközeikről, és így a nyomtatás az irodában és azon kívül is rugalmasabbá, megbízhatóbbá válik.  A kiválasztott dokumentumot, fotót, vagy weboldalt pedig a mobil eszközről is el lehet küldeni az alapértelmezett nyomtatóra egy nyílt e-mail kiszolgálón keresztül – pld: Gmail, a Hotmail vagy a Dropbox tárhely-szolgáltató.

PrintBack szolgáltatások:
·    Okostelefonnal, vagy táblagéppel készült fotók közvetlen nyomtatása.
·    A dokumentumok és fotók távmásolása Dropbox tárhelyről a számítógép „Letöltések” mappájába, amivel csökkenthető a letöltési idő.
·    A nyomtatási feladatok őrzése a számítógépen, hogy a vállalati információk ne kerülhessenek illetéktelen kezébe.

A Xerox PrintBack ingyenesen letölthető a Xerox.com weboldalról, valamint az Android Market és az Apple’s App Store webáruházakból.

 

Kulcsszavak: mobilszolg Xerox

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új technológiák forradalmasíthatják a fizetési ökoszisztémát

Az elmúlt években számos új technológia jelent meg a pénzügyi szektorban, amelyek forradalmasíthatják a fizetési ökoszisztémát. Az AFR 2.0 és a szupertárcák a legújabb innovációknak tekinthetők ezen a területen, amelyek azt ígérik, hogy alapjaiban változtatják meg a fizetés jövőjét. Segítségükkel az ügyfelek egységes és kényelmes fizetési élményben részesülnek, míg a pénzügyi szolgáltatók számára lehetőség nyílik újfajta üzleti modellek kialakítására.

2023. június 1. 14:03

Zöld gasztroreformot hirdet a magyar startup

Mintegy 550 millió forintot fordíthat növekedésére a Greenstic Europe Kft. (Greenstic) az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures befektetésének köszönhetően. A környezetbarát, egyszer használatos éttermi eszközöket forgalmazó vállalkozás regionális szinten bővíti tevékenységét, miközben célul tűzte ki a gasztroszektor környezettudatossá tételét, és a körforgásos gazdasági modell alkalmazását is. 

2023. június 1. 12:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39