Evolution: egy új konferencia az online marketing legújabb eszközeiről

forrás Prim Online, 2012. február 16. 11:22

Az online evolució napjának nevezi - az Internet Hungaryt, Media Hungaryt, Kamera Hugáriát is rendező - Csermely Ákos új konferenciáját, az Evolutiont, amelyet február 28-ára hirdetett meg az óbudai Ramada Plazaba.

Az új konferencia mottója: "kontroll alatt", a tematika pedig kiterjed mindenre, amit ellenőrzésünk alá kell vonni: az időre, pénzre, figyelemre, hatékonyságra.

 

Az Evolution elnevezésű konferencia a marketing és a média új, aktuális eszközeire fókuszál, interaktív formában, gyakorlati oldalról, esettanulmányokkal illusztrálva vizsgálja azok hatékonyságát, életszerűségét. 

 

A bevalottan sorozatnak szánt új konferencia az első alkalommal a Performance Based (teljesítmény alapú online marketingelszámolás) és a Közösségi Marketing eszközeit tűzte napirendre. A szakmai előadók - egyebek mellett - ilyen kérdésekre igyekeznek megtalálni a választ: A performance marketing és a social media milyen mértékben változtatja meg az online marketing arcképét? Evolúciós mérföldkő vagy evolúciós zsákutca? A valódi teljesítményt mérjük-e, amikor mérünk?

A performance szekció 3 interaktív előadásban a szakmai alapoktól indulva, választ adva a szakterület legalapvetőbb kérdéseire (pl.: kinek érdemes ilyen tevékenységben gondolkodni, hogyan kell célokat kitűzni), eljut a tevékenység felépítéséhez szükséges gyakorlati kérdések és válaszok (kreatív tervezés, weboldal-optimalizálás) ismertetéséig, kiegészítve az egyes szempontok, érdekek rendszerbe szervezéséhez szükséges ismeretekkel – mindezt gyakorlati példákkal alátámasztva, opponált előadások formájában. Ebéd után két párhuzamos workshop keretében a performance marketing működtetéséhez elengedhetetlen mérésekről adnak a szakértők gyakorlati áttekintést, valamint 4 eltérő online értékesítési helyzetben (kevéstermékes webshop, nagyszámú (10 000+) termékes webshop, leadgyűjtésen alapuló értékesítés, brandalapú értékesítés) mutatják be a performance marketing működését.
A performance szekció esettanulmányként bemutat egy - az online média márkaismertség növelési erejének tesztelésére készített - display média kampányt és az azt lekövető kutatást.

 

A social szekció a Facebook adta lehetőségeket és azok megvalósíthatóságát vizsgálja meg alaposabban. A közösségi marketing szekció délelőtti előadásai rávilágítanak arra, hogyan lehet hatékony kampányokat lebonyolítani hirdetéssel, illetve nyereményjátékokkal úgy, hogy ne sértsük meg a Facebook szabályzatát. A délutáni workshopok a napi Facebook oldal üzemeltetéséről szólnak, arról, hogy miképp lehet ezt a leghatékonyabban végezni, akár kezdő, akár haladó szinten. 

 

A részletes program: http://www.evolution.hu/program/

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Rekordot döntött a Marketing Diamond Awards

Január 26-án, a budapesti SYMBOL-ban adták át a Marketing Diamond Awards 2022-es elismeréseit. Idén ismét a Billingo Technologies Zrt. lett „Az Év Megbízója”, a Kreatív Vonalak Kft. pedig a tavalyi évhez hasonlóan „Az Év Ügynöksége” díjat nyerte el. „Az Év Marketingnagykövete” címet pedig a Pentacom ügynökség érdemelte ki a 29 tagú, meghatározó hazai hirdetőkből és ügynökségi szakemberekből álló zsűri szavazatai alapján.

2023. január 30. 18:05

PPC munkacsoportot indított az IAB Hungary

Újabb munkacsoport alakult az IAB Hungary kötelékében, amelynek legfontosabb célja, hogy az ernyőszervezet részeként lehetőséget adjon a közös gondolkodásra, a PPC hirdetési modellel kapcsolatos legújabb ismeretek átadására, és olyan egységes ajánlásokat fogalmazzon meg a pay per click alapú vásárlásban érdekelt piaci szereplők számára, amelyek ezen hirdetési szegmens sikeres működéséhez, alakításához szükségesek.

2023. január 17. 11:20

Elindult a Neumann 120 év!

Neumann János 2022. december 28-án lett volna 119 éves, tehát 2023-ban beléptünk a Neumann 120 évbe.

2023. január 3. 15:41

Az oktatásba is beszáll a legismertebb hazai e-kereskedelmi szakember

Várkonyi Balázs, az Extreme Digital társalapítója, az eMAG igazgatótanácsának elnöke társtulajdonosként csatlakozott az Ekereskedelmi Akadémia csapatához. A vállalkozás a jövő év első felében indítja el a hazai piacon hiánypótló, kifejezetten az e-kereskedelmi területen elhelyezkedni, vagy a területen magukat fejleszteni kívánók számára nyújtott gyakorlatorientált e-learning képzéseit.

2022. december 14. 17:06

Egy év alatt háromszorosára nőtt az 5G üzleti alkalmazásainak piaca

Világszerte jelentősen bővült az 5G üzleti-ipari felhasználása, csak Kínában egy év alatt 1,2 milliárdról 3,2 milliárd dollárra nőttek technológia alkalmazásához kapcsolódó piaci bevételek, az 5G mára érett technológiává vált.  Emellett a lakossági szegmensben is egyre szélesebb körben terjednek az ötödik generációs technológiára épülő, például kiterjesztett valóságot használó, vagy a szemüveg nélküli 3D-s filmnézésre alkalmas megoldások. A Huawei Technologies Budapesten mutatta be az 5G és a vezetékes szélessávú technológiák legújabb innovációt. A vállalat az új eszközeivel már közeljövőben képes lesz másodpercenként 100 terabyte adatátviteli sebességet biztosítani.

2022. november 29. 10:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46