Kedvezményes színházjegyek az interneten

MTI Sajtóadatbank, 2012. március 4. 07:30

Tizenhét budapesti színház, többek között a Katona József és a Radnóti Színház is csatlakozott a december óta működő maesteszinhaz.hu weboldalhoz, ahol kedvezményes, legfeljebb ötven százalékkal olcsóbb színházjegyeket kínálnak aznapi előadásokra.

   Az oldalon éjfél után érhetőek el a kizárólag aznap esti előadásokra szóló olcsóbb jegyek, amelyeket online lehet megvásárolni.
    Limbacher Tivadar, a honlap egyik alapítója az MTI-nek elmondta, hogy jelenleg tizenhét fővárosi színházzal állnak partnerségben és folyamatosan tárgyalnak a teátrumokkal, hogy bővíthessék a kínálatot. Február végén csatlakozott a kezdeményezéshez a budapesti Katona József és a Radnóti Miklós Színház.
    Kifejtette, hogy az ötletet a honlap másik alapítójával, Szabadkai Attilával közösen találták ki. Felidézte, hogy azért indították el a honlapot, mert a színházkedvelők sokszor azért nem vagy csak ritkán jutnak el az előadásokra, mert vagy nem tudnak és nem akarnak több hétre előre tervezni, vagy drágának tartják a jegyet. Sokan pedig nehezen tudják kiválasztani a szerteágazó kínálatból a számukra érdekes produkciókat. A honlap könnyebbé teszi a választást, szűkíti az előadások körét.
    Hozzázette: a partnerség a színházak számára semmilyen pluszköltséggel nem jár. A legfeljebb féláron eladott jegyek növelik a teátrumok fizető nézőszámát, hagyományos úton ugyanis nehezen tudják értékesíteni férőhelyeiket az utolsó napon.
    Limbacher Tivadar elmondta, hogy a jövőben ezt a lehetőséget a vidéki közönség számára is szeretnék elérhetővé tenni, folyamatosan tárgyalnak vidéki színházakkal ennek lehetőségeiről.

Kulcsszavak: onlineszolg kultúra

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08