Felhőből jön a kisméretű cégek vállalatirányítási rendszere

Magyarországon debütál az elsők között az SAP Business One OnDemand

forrás Prim Online, 2012. március 8. 11:10

Bejelentette új megoldását, a kisméretű cégeknek kínált vállalatirányítási rendszerének felhő verzióját az SAP. Az SAP Business One OnDemand Magyarországon az első kibocsátási hullámban, 2012 második negyedévében jelenik meg.

A rendszer 100 euró/hó/fő árazástól indul, de ez országonként, és partneri ajánlatonként változhat. A szoftvervállalat széles kört céloz e megoldással a minősített partnereken keresztül: olyan cégeknek is ajánlja, melyek az első teljes körű vállalatirányítási rendszerüket keresik, de az olyan leányvállalatoknak is, melyeknek széles iparági funkcionalitásokra van szükségük. Az interneten keresztül, egy böngésző segítségével elérhető vállalatirányítási rendszer ugyanazokat az üzleti előnyöket biztosítja, mint a hagyományos SAP Business One.

A felhő alapú megoldások egyre fontosabbak az SAP számára: a tavalyi év végét egy 15 millió felhasználóval bíró cloud szolgáltató felvásárlásával zárta, egyben a szoftvervállalat jelezte, hogy 2015-re kétmilliárd euró nagyságú felhő piacot is kiépít.

A CeBit rendezvényen az SAP e termék mellett több más cloud-eszközt, frissítést is bejelentett, mint például a beszerzést, és az értékesítést segítő on-demand megoldások következő verzióit, vagy a szintén most debütáló utazási költségmenedzsment applikációt.

SAP Business One
Az SAP hagyományos kisvállalati megoldását 34 000 ügyfélnél telepítették világszerte. A rendszer iPhone-ról, Ipad-ről is elérhető, az applikációt eddig több mint 27 000 -szer töltötték le.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59