A Photoshop CS6 béta már elérhető

forrás Prim Online, 2012. március 22. 09:49

Az Adobe  ma bejelentette, hogy az Adobe Photoshop CS6 bétaverziója ingyenesen letölthető az Adobe Labs webhelyről. A felhasználók letölthetik a bétaverziót, kipróbálhatják, majd visszajelzést küldhetnek a termékfejlesztő csapatnak. A számos újítást, szolgáltatást és lenyűgöző teljesítményt biztosító Photoshop CS6 bétaverziója Mac OS és Microsoft Windows platformokon érhető el. A végleges verzió várhatóan 2012 első felében érkezik.

A Photoshop CS6 bétaverziójának új szolgáltatásai

A Photoshop CS6 jól mutatja, hogy az Adobe a nagyobb teljesítményre, a varázslatos képalkotási megoldásokra és a kreatív eszközökre fektette a hangsúlyt, így a felhasználóknak teljesen új digitális képalkotási élményekben lehet részük. A legfontosabb szolgáltatások többek között a tartalomérzékeny eszközök új kiegészítései: A tartalomérzékeny javítás lehetővé teszi egy kép adott területének kijelölését, amelynek másolata a kép egy másik területének kitöltésére vagy „javítására” használható. A tartalomérzékeny mozgatás révén a felhasználók kijelölhetnek és varázslatos módon áthelyezhetnek egy adott objektumot a kép egy másik részére.

Az új Adobe Mercury Graphics Engine rendszer lenyűgöző teljesítményt biztosít a rendkívül népszerű szerkesztési eszközök, például a Liquify, a Puppet Warp, a Transform és a Lighting Effects használata során. Emellett a modern, kifinomult felhasználói felületen sötét háttér beállítására is van lehetőség, ami még jobban kiemeli a képeket. Az új és továbbfejlesztett tervezési eszközök segítségével a tervek készítése minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb. A vektoros rétegek használatával szaggatott vonalak és átmenetes ecsetvonások helyezhetők el a képen, a kereshető rétegek segítségével pedig gyorsan megtalálható a kívánt réteg. Az új betűstílusok használata emellett lehetővé teszi a betűstílusok gyors javítását a terveken.

Emellett a Photoshop CS6 bétaverziója az Adobe Photoshop CS6 és az Adobe Photoshop CS6 Extended összes szolgáltatását tartalmazza, például az új 3D szerkesztési szolgáltatásokat, valamint a kvantitatív képelemzési képességeket. Ezek a szolgáltatások a Photoshop CS6 Extended kereskedelmi verziójában is megtalálhatóak lesznek.


Árak és elérhetőség

Az Photoshop CS6 bétaverziója angol és japán nyelven azonnal és ingyenesen letölthető. A telepítés során a felhasználóknak egyszeri alkalommal meg kell adniuk Adobe azonosítójukat a bejelentkezéshez és az online termékaktiváláshoz. A Photoshop CS6 bétaverziójának telepítésével kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.adobe.com/go/photoshopcs6 webhelyre.

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mesterséges intelligencia alkalmazása a kis- és közepes vállalkozásokért

Egy magyar szoftverfejlesztő cég világszerte élen jár a gyártó-, logisztikai- és kereskedelmi szoftvermegoldások fejlesztésében. Legújabb áttörésük, hogy a piacon elsőként alkalmazzák gyártási rendszerekben a genetikus algoritmus alapú mesterséges intelligenciát, melynek köszönhetően a kis- és közepes vállalkozások az adott folyamatra fordított időt és költségeket legalább 30-40 százalékkal tudják csökkenteni. 

2019. október 21. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás