A Lexmark felvásárolja a Brainware-t

forrás Prim Online, 2012. március 22. 13:01

A Lexmark bejelentette, hogy felvásárolja a luxemburgi székhelyű BDGB Enterprise-t, beleértve annak amerikai leányvállalatát, a Brainware-t is, a Vista Equity Partners portfóliójú céget, mintegy 148 millió dollárért. Az akvizíció legfőképpen a Lexmark tartalom-menedzsment megoldásait érinti.

A Brainware a Lexmark önálló üzleti egységének, a Perceptive Software-nek lesz a része. A Brainware vezérigazgatója, Carl Mergele közvetlenül Scott Coons-nak jelent majd, aki a Perceptive Software elnöke és vezérigazgatója, valamint a Lexmark alelnöke.

A Brainware intelligens adatrögzítő platformja, a Brainware DistillerTM kivonja a kritikus információkat a papíralapú illetve elektronikus dokumentumokból, érvényesíti a kinyert adatokat és átadja az ügyfél adatkezelési rendszereinek, a vállalati ERP információs rendszereknek, vagy pénzügyi menedzsment rendszereknek.

A Brainware DistillerTM hatékonyabbá teszi a számlakezelést, a vevői megrendelések teljesítését, az átutalások kezelését, a dokumentumok tartalomjegyzékbe iktatását, a hitelkérelmek lebonyolítását és egyéb dokumentum alapú üzleti folyamatokat. Az említett szolgáltatások szorosan kapcsolódnak a Lexmark jelenlegi ügyfelek részére kínált szolgáltatásaihoz, valamint a Perceptive Software bővülő vállalati tartalomkezeléséhez (ECM) és üzleti folyamatkezeléséhez (BPM).

A két technológia összehozásával a Lexmak tovább erősíti az egyedülálló, iparágvezető end-to-end termékeinek, szolgáltatásainak, valamint széleskörű szoftver megoldásainak szerepét, amelyek lehetővé teszik az ügyfeleknek információik és üzleti folyamataik rögzítését, kezelését és hozzáférését.

A piacvezető vállalatok közül már sokan alkalmazzák a Brainware termékeit és szolgáltatásait. A vállalat széleskörű ügyfél referenciája többek között egészségügyi, feldolgozóipari, pénzügyi szolgáltatási, kiskereskedői, energiai és technológiai szektorokra terjed ki. A Brainware-nek az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Svájcban és Németországban is vannak irodái.

 

 

Kulcsszavak: +céginfo Lexmark

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai Innovációs Díjban részesült a MÁV-START és a MÁV Szolgáltató Központ

A 31. Magyar Innovációs Nagydíjon informatikai innovációs díjjal jutalmazták a MÁV-START-ot és a MÁV Szolgáltató Központot a START Europa nemzetközi jegyértékesítési rendszer digitális átalakításáért. Az elismerést Mosóczi László, a MÁV-START vezérigazgatója és Garamvölgyi Erzsébet, a MÁV Szolgáltató Központ stratégiai projektvezetője vette át ma az Országházban, az Innováció 2023 rendezvény keretén belül tartott átadási ünnepségen.

2023. március 27. 18:39

Nyíregyházán nyit új irodát a Work Force

Folytatja hazai terjeszkedését Észak-Kelet Magyarországon a Work Force, a munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó vállalat Nyíregyházán nyitja meg legújabb, kilencedik irodáját. Az új központ létrehozását indokolta, hogy a társaság már megállapodást kötött a városban működő egyik jelentős foglalkoztatóval, és további partnerségeket tervez a régióban működő cégekkel a jövőben, hogy akár több száz munkavállalóval is segítse a térség munkaerőpiaci helyzetét.

2023. március 27. 17:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08