Epson WP-4095 DN és WP-4595 DNF: Lézeres termékek tintasugaras alternatívái

Az Epson kiegészíti a WorkForce Pro sorozatot

forrás Prim Online, 2012. március 26. 09:57

Az Epson a WorkForce Pro sorozatot a WP-4095 DN és a WP-4595 DNF készülékkel egészíti ki. Ezeket a nyomtatókat kifejezetten úgy tervezték, hogy költség- és energiahatékonyságot, kiváló minőségű eredményt és tartósságot biztosítsanak mind nagyvállalati munkacsoportok, mind kis- és középvállalkozások számára.

A WorkForce Pro WP-4095 DN és WP-4595 DNF nyomtatók tökéletes megoldást jelentenek a nagyvállalati munkacsoportok számára az informatikai vezetők elvárásainak megfelelő emulációkkal, a teljesítménnyel és a nagyszerű megbízhatósággal, illetve a versenytársak lézernyomtatóihoz képest akár 50%-kal alacsonyabb lapköltséggel. Ezek a tintasugaras nyomtatók a lézeres termékekhez képest is valódi alternatívát kínálnak, és a papírfogyasztást csökkentő szupergyors automata kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően további költségmegtakarítást biztosítanak.

A nagy kapacitású tintapatronválasztéknak köszönhetően, melyek egyenként akár 3400 oldal nyomtatását is biztosítják 4800 x 1200 dpi nyomtatási felbontásban, a vállalkozások alacsonyabb tintaköltségekkel számolhatnak, Ezáltal csúcsminőségű nyomatokat készíthetnek, melyek ellenállnak a víznek, nem fakulnak ki és nem kenődnek el még szövegkiemelő használata esetén sem, mivel az Epson DuraBrite Ultra tintának köszönhetően azonnal száradnak. Mindkét nyomtató az egyszerű megoszthatóság kedvéért hálózatkész változatban készül, PDL-támogatást kínál, valamint PCL6, PCL5c és eredeti Adobe PostScript 3 emulációkkal rendelkezik. A készülékek emellett Epson Connect funkcióval rendelkeznek, így a mobil nyomtatási igényeket is kiszolgálják, a felhasználók pedig menet közben okostelefonról vagy táblagépről is nyomtathatnak.

A WP-4095 DN és a WP-4595 DNF készülék 2012 márciusától kaphatók 129, 900 és 169, 900 forintos áron.

 

Kulcsszavak: Epson printer nyomtató

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Studio F. A. Porsche formatervezésével érkezik az új AOC monitor

Amióta az év egy korábbi dőpontjában érkezése bejelentésre került, a dizájn-tudatos felhasználók izgatottan várják a pillanatot, amikor asztalaikra helyezhetik a Studio F. A. Porsche által formatervezett AOC Q27T1 monitort. Ez a pillanat most végre elérkezett. A 68,6 cm (27 hüvelyk) képátlójú QHD felbontású IPS panellel és mnulla éllel rendelkező monitor, három oldalon keret nélküli dizájnjával és egyedülálló lábazatával egy valódi műremek, amely élménnyé teszi a munkát.

2019. november 8. 11:25

Kompromisszumok nélküli munka a HP új laptopjával

A HP bemutatja az egy kilogrammnál is könnyebb,  új HP Elite Dragonfly  prémium laptopokat, amelyeket a mobilis üzleti felhasználóknak terveztek. A művészi kialakítású, erőteljes és biztonságos HP Elite Dragonfly a mobilis munkavégzés új korszakát hozza el. A HP emellett két lenyűgöző ívelt monitorral szélesíti kijelző portfólióját, amelyeket a modern irodai környezet igényeinek megfelelően alkottak meg.  

2019. október 28. 11:40

Versenyszintű képernyőt mutatott be az AOC

A képernyő specialista AOC bemutatja a 27 hüvelykes (68,6 cm) AG273QX modellt, az AGON terméksorozat 3. generációjának legújabb versenyszintű képviselőjét. A lövész-, MOBA és arcade játékosok által áhított funkciók átfogó csomagját tartalmazó termék mind sebesség, mind képminőség szempontjából meg fog felelni a rajongóknak. 

2019. október 24. 11:33

Közel félszáz szakképzési centrumban segíti az oktatást 3D nyomtató

A hazai szakképzés alapját jelentő, az Innovációs és Technológiai Minisztérium felügyelete alá tartozó 44 db szakképzési centrumnak, egy hazai és EU-s forrást egyaránt tartalmazó pályázati projektnek köszönhetően lehetősége van egy úgynevezett Digitális Közösségi Alkotólabor létesítésére, ahol a tanulók megismerhetik számos digitális tárgyalkotási technológia alapjait. Ezek között szerepel a 3D tervezés és nyomtatás is, és örömteli, hogy a centrumok jelentős része, a világszínvonalú, teljes egészében magyar mérnökök által fejlesztett CraftBot 3D nyomtatókat választotta. 

2019. október 18. 17:06

Az új Epson SureColor nyomtatók kivételes minőséget és sokoldalúságot biztosítanak

Az Epson bemutatja első, 12 színkomponenst használó nagy formátumú nyomtatóit, amelyek minden eddiginél szélesebb színteret biztosítanak 99%-os Pantone-lefedettséggel*. 

2019. október 17. 18:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás