Nagy Kreatív Kikelet: siránkozás helyett pozitív példák

forrás Prim Online, 2012. április 13. 16:36

A Nagy Kreatív Nap hosszú évek óta minden tavasszal bemutatja, merre halad a kommunikációs ipar, melyek azok a trendek, amiket érdemes követni. Idén sem lesz másképpen: még frissebb, még üdítőbb gondolatok fiataloktól, azoknak, akik haladni akarnak.

Az utóbbi néhány évben a kommunikációs szakmai konferenciákon általánossá vált a siránkozás, a piac kicsiségén, a csökkenő büdzséken, a szakértelem hiányán. Ha nemzetközi példákat emelt ki valaki, azonnal mellé tette a szomorú magyar valóságot.
Éppen ezért a Kreatív éves kommunikációs konferenciája most szándékosan nem arról szól, ami nincs, de lehetne, hanem arról, ami van és jó. A május 3-i Nagy Kreatív Kikelet négy jól elkülöníthető blokkra épül. Elsőként nemzetközi kommunikációs szakemberek mutatnak pozitív példákat, arról, hogyan érdemes reklám és médiaipari tanácsadói szolgáltatásokat működtetni.
A második tartalmi részben arról lesz szó milyen vizuális trendeket érdemes követni, ha webes és mobilos felületekre készítünk tartalmat, bemutatjuk a legfrissebb termék és csomagolásdizájn irányzatokat, valamit azt, hogy jelenleg hogyan gondolkodnak a filmesek, ha újszerűen szeretnének mozgóképpel üzenni.
A konferencia harmadik egysége a hazai kommunikációs ipar fiatal tehetségeit mutatja be. Milyenek lesznek az ügynökségek 10 év múlva? Mit jelent a márka 10 év múlva? Milyen médiát fogyasztunk 10 év múlva? Ezekre a kérdésekre ügynökségnél, vagy a médiában dolgozó 30 év alatti fiatalok mondják el a véleményüket.
A konferencia utolsó negyedében a Kitchen Budapesttel közösen olyan sikeres, kommunikációs iparhoz kapcsolódó vállalkozásokat mutatunk be, amelyek friss vállalkozásötletek elindításával képesek üzleti sikereket elérni itthon és külföldön.
A Nagy Kreatív Kikelet napján osztjuk ki a Hipnózis reklámverseny díjait is, az átadóról rövidesen külön cikkben tájékoztatjuk az érdeklődőket.
A részletes programot megnézheti itt!

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tajvani eszközökkel innoválják a magyar energiaipart

A világ egyik vezető ipari informatikai berendezéseket gyártó és fejlesztő vállalata, a tajvani székhelyű Moxa szeptemberben legnagyobb magyarországi partnereihez látogatott, hogy bemutassák legújabb fejlesztéseiket, amelyeket elsősorban a transzformátor-alállomásokon keletkezett igények és a megújuló energiaforrások egyre szélesebb körű elterjedése inspirált.

2022. október 1. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38