Sunny Kumar a GTS új alelnöke és üzletfejlesztési vezetője

forrás Prim Online, 2012. április 18. 18:43

A GTS Central Europe (GTS) új alelnököt és üzletfejlesztési vezetőt nevezett ki Sunny Kumar személyében. Sunny Kumar feladata a közép-kelet-európai régióban működő nemzetközi vállalatokhoz és szolgáltatókhoz kapcsolódó új bevételi csatornák kialakítása és fejlesztése lesz. 

Sunny Kumar tizennégy éves távközlési iparági tapasztalattal rendelkezik. A GTS-hez való csatlakozása előtt a Qwest Communications értékesítési igazgatójaként elsősorban a nemzetközi ügyfeleknek fejlesztett infrastrukturális és cloud megoldásokkal foglalkozott. Ezt megelőzően a Qwest Communications által megvásárolt OnFiber Communicationsnél több üzletfejlesztési, értékesítési és marketingvezetői pozíciót is betöltött. Emellett dolgozott az Ernst & Young stratégiai tanácsadójaként is a telekommunikáció, média és technológia részlegen.

 
Sunny Kumar a Cornell Egyetem Johnson Graduate School of Management intézetében szerzett MBA, a Marylandi Egyetemen pedig villamosmérnöki diplomát.
Kulcsszavak: CIO GTS

CEO/CIO ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új szakember érkezik a Yettel Magyarország felsővezetésébe

Mohamed ElSayad 2023. január 31-gyel távozik a Yettel Magyarországtól, pozícióját Nemanja Zilovic tölti be a kereskedelmi divízió élén.

2023. február 1. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46