Sunny Kumar a GTS új alelnöke és üzletfejlesztési vezetője

forrás Prim Online, 2012. április 18. 18:43

A GTS Central Europe (GTS) új alelnököt és üzletfejlesztési vezetőt nevezett ki Sunny Kumar személyében. Sunny Kumar feladata a közép-kelet-európai régióban működő nemzetközi vállalatokhoz és szolgáltatókhoz kapcsolódó új bevételi csatornák kialakítása és fejlesztése lesz. 

Sunny Kumar tizennégy éves távközlési iparági tapasztalattal rendelkezik. A GTS-hez való csatlakozása előtt a Qwest Communications értékesítési igazgatójaként elsősorban a nemzetközi ügyfeleknek fejlesztett infrastrukturális és cloud megoldásokkal foglalkozott. Ezt megelőzően a Qwest Communications által megvásárolt OnFiber Communicationsnél több üzletfejlesztési, értékesítési és marketingvezetői pozíciót is betöltött. Emellett dolgozott az Ernst & Young stratégiai tanácsadójaként is a telekommunikáció, média és technológia részlegen.

 
Sunny Kumar a Cornell Egyetem Johnson Graduate School of Management intézetében szerzett MBA, a Marylandi Egyetemen pedig villamosmérnöki diplomát.
Kulcsszavak: CIO GTS

CEO/CIO ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szervezeti változásokat jelentett be az LG Electronics

Szervezeti változásokat jelentett be az LG Electronics (LG), amelyeknek köszönhetően a vállalat felkészültebben nézhet szembe a jövő kihívásaival. A szervezeti átalakítás elsődleges célja, hogy felgyorsítsa a jövőbeni növekedést, és to-vábbra is garantálja, hogy az LG egyedi élményt és értéket kínáljon a vásárlók számára.

2022. november 30. 17:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56