HTC One X és HTC One V a T-Mobile-nál

forrás Prim Online, 2012. április 20. 13:21

A fotózásban és zenehallgatásban kiemelkedő élményt nyújtó HTC One okostelefon-sorozat két tagja, a HTC One X és a HTC One V mától elérhető a T-Mobile-nál.

Az ImageSense funkcióval a sorozat tagjai újat nyújtanak a fényképezés minden területén: a készülékekbe épített kamerával szupergyorsan, mindössze 0,7 másodperc alatt elkészíthető egy fénykép, illetve az f/2.0 objektívnek köszönhetően kedvezőtlen körülmények között is kiváló képminőség érhető el. Egy HD minőségű videó készítése közben még fényképet is tud rögzíteni. Ehhez társul még az egyszerű kezelőfelület és a fénykép/videó funkció azonnali elérése. Akár 25 GB-nyi multimédiás anyag is feltölthető, és azután könnyen hozzáférhető a felhő alapú, ún. Dropbox tárhely szolgáltatás segítségével, amely két évig ingyenesen elérhető a felhasználók számára.

A Beats By Dr. Dre Audio-val a HTC One család gazdagabb, élethűbb hangzást biztosít zeneszám hallgatása, YouTube videó lejátszása vagy akár játék közben is. A zenehallgatás mellett a streaming szolgáltatások és az internetes rádióhallgatás is rendkívül népszerűek - a Music Hubon keresztül a felhasználók saját szokásaiknak megfelelően szabhatják testre készüléküket.
A HTC One X 1.5 GHz-es, 4+1 magos processzorával egy igazi erőgép. Kristálytiszta grafikájával, szupergyors alkalmazásaival és hosszabb akkumulátoridővel, a HTC One V pedig különleges külső kialakításával különbözteti meg magát.

A HTC One V ’Mozaik L’ csomagban új előfizetéssel, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt két éves hűségidővel már 19900 Ft-ért, a HTC One X ’Mozaik XXL’ díjcsomagban 59 990 Ft-ért megvásárolható a T-Mobile honlapján és kijelölt üzleteiben. Az Üzletszabályzatnak megfelelő hitelképességi vizsgálat alapján adott esetben ún. mobil előleg befizetése szükségessé válhat. Az alkalmazások letöltéséhez és használatához adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele vagy Wi-Fi kapcsolat szükséges. Használatuk adatforgalmat generál, mely az előfizető díjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik. A további részletek és feltételek a T-Mobile holnapján olvashatók.
 

Kulcsszavak: T-mobile-hu okostelefon HTC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56

A Green Fox Academy a Sandberg Capitallal folytatja nemzetközi expanzióját

2022. október 26. 11:20