Már iPhone-al is használható az Evolve Sonix riasztó

forrás Prim Online, 2012. április 24. 10:06

Az Evolve Sonix riasztó az egyszerűen letölthető alkalmazásának köszönhetően, már nemcsak androidos készülékekről, de iPhone-ról is könnyen kezelhető érintőképernyős telefonunkról. Az alkalmazás, amelynek segítségével távolról is vezérelhetjük riasztónkat, ingyenesen letölthető az Apple iPhone App Store-ból.

Az új iPhone alkalmazás segítségével a Sonix riasztó ugyanolyan egyszerűen kezelhető, mint az andriodos rendszerrel. A riasztó betörés esetén öt, előre megadott telefonszámra küld értesítést, vagy kezdeményez hívást. Abban az esetben, ha a riasztó által megfigyelt területet megzavarják, a készülék azonnal üzembe lép, a főegység elindítja a szirénát, majd automatikusan üzenetet küld, vagy hívást kezdeményez a memóriájában elmentett telefonszámokra. Ennek köszönhetően a belső mikrofonokon keresztül hallhatjuk, mi történik a biztosított területen.

Az alkalmazás segítségével távolról is bekapcsolhatjuk a riasztót. A beépített akkumulátorok lehetővé teszik, hogy áramkimaradás esetén a készülék akár hat órán keresztül is működjön. Mindemellett támogatja az elektromos berendezések és a világítás távoli vezérlését, így akár a nyaralás alatt azt is szimulálhatjuk, hogy otthon vagyunk.

A készülékhez szabadon választható mobilszolgáltató, bármilyen SIM-kártyával működőképes. A 433MHz frekvencián működő riasztó beállításait könnyen kezelhető, testre szabható felületen végezhetjük el. A riasztó mellé akár további tizenhat drótnélküli és három kábeles érzékelő is csatlakoztatható, az egész rendszert pedig jelszóval is védhetjük.
Az EVOLVE Sonix riasztóról további információt a www.evolve.hu weboldalon találhat.

Kulcsszavak: mobilszolg iPhone security

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fenntarthatósági okokból felére csökken a Vodafone SIM kártyák mérete

Hitelkártya méretű SIM kártya-tartóit fele akkora formátumra cseréli a Vodafone. Az intézkedéssel 50%-kal csökkenti a SIM kártyák előállításához felhasznált műanyag mennyiségét. Az újítás része annak a hosszú távú stratégiának, amely a nem alapvető műanyagok felhasználását igyekszik minimalizálni a vállalaton belül. 

2019. december 7. 12:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás