3D World: prémium tartalomszolgáltatás az LG-től

forrás Prim Online, 2012. április 27. 15:22

Az LG Electronics (LG) bejelentette a 3D World elnevezésű prémium tartalomszolgáltatás elindítását, amely az LG CINEMA 3D Smart TV-iben közel 70 országban, köztük Magyarországon is elérhető. Az exkluzív alkalmazással szórakozás, életmód, sport, oktatás, gyerekeknek szóló témakörben érhetőek el lebilincselő 3D tartalmak.

A 3D World egy exkluzív LG applikáció, amely a CINEMA 3D Smart tévékről egy kattintással, ingyenesen érhető el. Telepítés után a következő témákban nézhetünk 3D tartalmakat: Szórakozás, Sport, Oktatás, Gyerekműsorok és Életmód. Az LG Magic Remote mozgásérzékelős távirányító segítségével könnyedén navigálhatunk a fenti kategóriák között.


A kiválasztott tartalmakat az LG CINEMA 3D Smart TV-k lenyűgöző 3D formátumban jelenítik meg. A továbbfejlesztett háromdimenziós képalkotási technológiának köszönhetően az akciódús sportjelenetek még dinamikusabbak, a dokumentumfilmek még élethűbbek, a gyerekeknek készített tartalmak, ismeretterjesztő filmek pedig még lenyűgözőbbek lettek.

 A 3D World mindenki számára tartogat érdekességeket, legyen szó akár főzésről, utazásról, divatról vagy sportról. A vállalat olyan együttműködések megkötését tervezi globális 3D tartalomszolgáltatókkal, amelyekkel az ügyfeleknek a jövőben is biztosítani tudja a legkeresettebb 3D tartalmakat.

A 2011-es LG CINEMA 3D Smart TV-kben ugyanúgy elérhető a 3D World alkalmazás (egyszerű szoftverfrissítéssel), mint az idei modellekben. A 2012-es modelleknél a 3D World a kezdőlapon külön „kártyát” kapott.
 

Kulcsszavak: TV televízió 3D LG

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38