A Boeing stratégiai partnere lett a Xerox

forrás Prim Online, 2012. május 3. 12:34

A napokban hat évre szóló szerződést kötött a Xerox a Boeinggel, hogy a piacvezető repülőgépgyártó óriásvállalat a jövőben még eredményesebben, és gyorsabban kezelje a dokumentumait.

A megállapodás értelmében a Xerox a legújabb technológiai megoldásainak kiépítésével optimalizálja, és teszi hatékonyabbá a Boeing mostani rendszereit, továbbá a legkorszerűbb multifunkciós és nyomtató berendezésekre cseréli a cégnél most használt készülékeket. Az új dokumentumkezelési stratégia bevezetése egyben egy új szemléletet is jelent a Boeingnál. A Xerox olyan vállalatra szabott megoldásokat vezet be a repülőgépgyártónál, amelynek köszönhetően környezettudatosabb és gazdaságosabb működésre állítható át a Boeing jelenlegi dokumentumkezelési rendszere, és így például radikálisan csökkenthetőek lesznek az energiaköltségek.

A jövőbeni tervek között szerepel az is, hogy a Boeing bevezeti a Xerox Mobile Print Service megoldását, amelynek révén a dolgozók biztonságosan, gyorsan és egyszerűen nyomtathatják majd ki dokumentumaikat bármelyik berendezésen, szoftver letöltése, vagy nyomtató telepítése nélkül.

Kulcsszavak: +céginfo Xerox

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59