StruxureWare Data Center Operation Suite 7.1: Rugalmas vállalati folyamatmenedzsment

forrás Prim Online, 2012. május 4. 09:37

A Schneider Electric, az energiamenedzsment megoldások nemzetközi szakértője Magyarországon is bemutatta a StruxureWare Data Center Operation programcsomag 7.1-es verzióját, amelynek megújult és rugalmas változásmenedzsment funkciója testre szabható megoldást nyújt a munkafolyamatok kezeléséhez és a karbantartási folyamatok elvégzéséhez.

A termék biztosítja az informatikai szakemberek számára a vállalati szabályzatok és projektek egyszerű kivitelezését, valamint azok általános alkalmazását az adatközpontokban. A társaság új szoftvercsomagja teljes körű adatközponti infrastruktúramenedzsment (DCIM) megoldást nyújt az energiaellátás, a hűtés, a biztonság és az energiafelhasználás felügyeletére, valamint az üzemeltetés támogatására az épületektől az informatikai rendszerekig, továbbá teljes áttekintést és ellenőrzést garantál a felhasználók számára az adatközpontok napi működtetéséhez.


A StruxureWare Data Center Operation csomag 7.1. verziója lehetővé teszi a piacvezető BMC Remedy IT Service Management csomag BMC Remedy Change Management alkalmazásának integrációját így biztosítva a lényeges információk zökkenőmentes áramlását a két rendszer között. Az új termék tovább növeli a Schneider Electric DCIM platformjának sokoldalúságát és skálázhatóságát többek között az alábbi funkciók révén:


·    Testre szabható munkafolyamat-sablonok – Segítségükkel az adatközpont vezetői és alkalmazottai rugalmasan tudják kezelni az egyedi igényeket, ezáltal a szervezeti szabályzatok az adatközpontban előforduló bővítéseknek, átalakításoknak és változtatásoknak megfelelően alkalmazhatók.
·    Karbantartás-ütemezés – Rálátást biztosít a teljes szerviztevékenységre, így a karbantartási és szervizmunkák előre tervezetten, időbeli ütközések nélkül kivitelezhetők.
·    Valós idejű dashboard – Az egyszerűen konfigurálható és testre szabható webes dashboard könnyen áttekinthetővé teszi az adatközpont legfontosabb teljesítménymutatóit.
·    Áramköri mérés – Támogatja a valós idejű méréseket az áramköri leágazások felügyeletén keresztül egészen a teljesítménykihasználtság kiszámításáig arra az esetre, ha mérhető rack PDU-k nem állnak rendelkezésre.
·    DCIM migrációs szolgáltatás – Lehetővé teszi az adatmigrációt a StruxureWare Data Center Operation szoftvercsomagba más elterjedt DCIM rendszerből.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59