Ricoh TotalFlow: nagyvállalati szolgáltatások közepes méretű ügyfeleknek

forrás Prim Online, 2012. május 7. 13:17

A japán Ricoh új megoldása a nagyvállalati ügyfélkör számára ismert szolgáltatásokat teszi elérhetővé a közepes méretű vállalkozások számára. A korszerű munkafolyamat megoldások a vállalkozások teljesítménynövelését és PDF dokumentumok kezelésének megkönnyítését ígérik.

A Ricoh a drupa nemzetközi kiállításon bemutatta az InfoPrint ProcessDirector Express szoftvert, és ezzel egy új Ricoh TotalFlow munkafolyamat alkalmazással bővítve palettáját. Ez az ügyfelek számára ajánlott felhasználóbarát, dinamikus munkafolyamat-kezelő szoftver az adatfolyamok tranzakcióját végzi Adobe PDF formátumban. A megoldás a nagyvállalati ügyfélkör számára jól ismert InfoPrint ProcessDirector szoftver erejét és modularitását kínálja most már a középes méretű ügyfelek számára is, így számukra is elérhetővé válik a Ricoh nagy teljesítményű ipari nyomtatók terén szerzett évtizedes tapasztalata. Ez a tapasztalat tette lehetővé a Ricoh-nak, hogy kifejlessze a díjnyertes Automated Document Factory (ADF) megoldás kifejezetten a közép szintű ügyfelek igényeinek megfelelően testre szabott változatát.

A Ricoh InfoPrint ProcessDirector Express az alábbi képességekkel rendelkezik:

·    Automatizálja a nyomtatáskezelés teljes folyamatát a skálázható munkafolyamat ellenőrző funkciókkal az Adobe PDF formátumok számára.
·    Nyomon követhető az egyes munkák és dokumentumok helye és ideje az egyszerű és közérthető irányítópult segítségével.
·    Alkalmazkodik az elvárásokhoz és szabályozásokhoz a precíz irányításon és audit-készjelentéseken keresztül.
·    Csökkenti a működtetési költséget a fájl előkészítési idejének lerövidítésével, és a színkezelő eszközök használatával, mint például az Enfocus Pitstop és az Impostrip On Demand Digital Automation szoftver.
·    A PDF Mailroom Integrity funkció hozzáadásával lehetővé válik az indexálás, szerkesztés, felosztás, szortírozás és a különböző PDF munkák csoportba rendezése.A PDF Mailroom Integrity továbbá lehetővé teszi a multi-vendor beillesztőrendszerek integrációját az automatikus újranyomtatás és a speciális nyomtatáskezelő eszközök biztosításával.
·    Kézbesíti a részletes jelentéseket és támogatja az üzemeltetési megállapodások megfelelőségét.

 

Kulcsszavak: printer nyomtatás Ricoh

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okosplázák és jövőtudatos épületek

Közép-Kelet-Európában 2019 és 2020 között 4.4 millió négyzetméternyi új pláza átadása várható, amelyek okos megoldásokkal, modern designnal és növekvő méretű közösségi terek kialakításával válaszolnak a 21. századi kereskedelem kihívásaira. A CEE régió kiemelt plázáinak példáin nyomon követhetjük az elmúlt 2-3 év legfontosabb változásait: a tallini T1, a budapesti Etele Plaza és a belgrádi Big Fashion bevásárlóközpontok építészeti megoldásai és egyedi szolgáltatásai új fejezetet nyitnak a régió plázáinak történetében.

2019. október 16. 15:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás