Ricoh TotalFlow: nagyvállalati szolgáltatások közepes méretű ügyfeleknek

forrás Prim Online, 2012. május 7. 13:17

A japán Ricoh új megoldása a nagyvállalati ügyfélkör számára ismert szolgáltatásokat teszi elérhetővé a közepes méretű vállalkozások számára. A korszerű munkafolyamat megoldások a vállalkozások teljesítménynövelését és PDF dokumentumok kezelésének megkönnyítését ígérik.

A Ricoh a drupa nemzetközi kiállításon bemutatta az InfoPrint ProcessDirector Express szoftvert, és ezzel egy új Ricoh TotalFlow munkafolyamat alkalmazással bővítve palettáját. Ez az ügyfelek számára ajánlott felhasználóbarát, dinamikus munkafolyamat-kezelő szoftver az adatfolyamok tranzakcióját végzi Adobe PDF formátumban. A megoldás a nagyvállalati ügyfélkör számára jól ismert InfoPrint ProcessDirector szoftver erejét és modularitását kínálja most már a középes méretű ügyfelek számára is, így számukra is elérhetővé válik a Ricoh nagy teljesítményű ipari nyomtatók terén szerzett évtizedes tapasztalata. Ez a tapasztalat tette lehetővé a Ricoh-nak, hogy kifejlessze a díjnyertes Automated Document Factory (ADF) megoldás kifejezetten a közép szintű ügyfelek igényeinek megfelelően testre szabott változatát.

A Ricoh InfoPrint ProcessDirector Express az alábbi képességekkel rendelkezik:

·    Automatizálja a nyomtatáskezelés teljes folyamatát a skálázható munkafolyamat ellenőrző funkciókkal az Adobe PDF formátumok számára.
·    Nyomon követhető az egyes munkák és dokumentumok helye és ideje az egyszerű és közérthető irányítópult segítségével.
·    Alkalmazkodik az elvárásokhoz és szabályozásokhoz a precíz irányításon és audit-készjelentéseken keresztül.
·    Csökkenti a működtetési költséget a fájl előkészítési idejének lerövidítésével, és a színkezelő eszközök használatával, mint például az Enfocus Pitstop és az Impostrip On Demand Digital Automation szoftver.
·    A PDF Mailroom Integrity funkció hozzáadásával lehetővé válik az indexálás, szerkesztés, felosztás, szortírozás és a különböző PDF munkák csoportba rendezése.A PDF Mailroom Integrity továbbá lehetővé teszi a multi-vendor beillesztőrendszerek integrációját az automatikus újranyomtatás és a speciális nyomtatáskezelő eszközök biztosításával.
·    Kézbesíti a részletes jelentéseket és támogatja az üzemeltetési megállapodások megfelelőségét.

 

Kulcsszavak: printer nyomtatás Ricoh

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt a kriptoról is mindent tudó ChatGPT és AI-képgenerátor

Kriptovilággal kapcsolatos, mesterséges intelligencián alapuló chatbotot és ingyenes AI-alapú képalkotó technológiát fejlesztett a Binance. A Bicasso nevű programban olyan alkotásokat hozhatunk létre a mesterséges intelligencia segítségével, amiket eddig inkább csak sci-fikben tudtunk elképzelni. 

2023. március 29. 15:43

A Fujitsu európai partnerkapcsolatra lép a Nuixszal

A Fujitsu kibővítette partnerkapcsolatát a nyomozati analitikai és hírszerzési szoftvereket szállító Nuixszal az adatvédelmi, valamint a bűnözés és csalás elleni megoldások piacán. A Fujitsu európai portfóliójába felvett Nuix termékekkel az ügyfelek megbízhatóan értelmezni tudják működési területük bármilyen adatát.

2023. március 29. 14:15

Marad vagy múlik az online kereskedelem térhódítása?

Az elmúlt években elképesztő mértékű átalakuláson ment keresztül az e-kereskedelem, nem csak Magyarországon, de szerte a világban. A Covid okozta korlátozások, lezárások kényszerűen megváltoztatták a fogyasztási szokásokat, a személyes vásárlási alkalmak jelentősen visszaestek, egyik napról a másikra megnőtt az igény az online jelenlétre. Mások mellett erről is szó lesz május 11-én, a magyar e-kereskedelem napján, melynek apropójából hamarosan összegyűlnek a szektor fontos szereplői.

2023. március 28. 20:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08