Ricoh TotalFlow: nagyvállalati szolgáltatások közepes méretű ügyfeleknek

forrás Prim Online, 2012. május 7. 13:17

A japán Ricoh új megoldása a nagyvállalati ügyfélkör számára ismert szolgáltatásokat teszi elérhetővé a közepes méretű vállalkozások számára. A korszerű munkafolyamat megoldások a vállalkozások teljesítménynövelését és PDF dokumentumok kezelésének megkönnyítését ígérik.

A Ricoh a drupa nemzetközi kiállításon bemutatta az InfoPrint ProcessDirector Express szoftvert, és ezzel egy új Ricoh TotalFlow munkafolyamat alkalmazással bővítve palettáját. Ez az ügyfelek számára ajánlott felhasználóbarát, dinamikus munkafolyamat-kezelő szoftver az adatfolyamok tranzakcióját végzi Adobe PDF formátumban. A megoldás a nagyvállalati ügyfélkör számára jól ismert InfoPrint ProcessDirector szoftver erejét és modularitását kínálja most már a középes méretű ügyfelek számára is, így számukra is elérhetővé válik a Ricoh nagy teljesítményű ipari nyomtatók terén szerzett évtizedes tapasztalata. Ez a tapasztalat tette lehetővé a Ricoh-nak, hogy kifejlessze a díjnyertes Automated Document Factory (ADF) megoldás kifejezetten a közép szintű ügyfelek igényeinek megfelelően testre szabott változatát.

A Ricoh InfoPrint ProcessDirector Express az alábbi képességekkel rendelkezik:

·    Automatizálja a nyomtatáskezelés teljes folyamatát a skálázható munkafolyamat ellenőrző funkciókkal az Adobe PDF formátumok számára.
·    Nyomon követhető az egyes munkák és dokumentumok helye és ideje az egyszerű és közérthető irányítópult segítségével.
·    Alkalmazkodik az elvárásokhoz és szabályozásokhoz a precíz irányításon és audit-készjelentéseken keresztül.
·    Csökkenti a működtetési költséget a fájl előkészítési idejének lerövidítésével, és a színkezelő eszközök használatával, mint például az Enfocus Pitstop és az Impostrip On Demand Digital Automation szoftver.
·    A PDF Mailroom Integrity funkció hozzáadásával lehetővé válik az indexálás, szerkesztés, felosztás, szortírozás és a különböző PDF munkák csoportba rendezése.A PDF Mailroom Integrity továbbá lehetővé teszi a multi-vendor beillesztőrendszerek integrációját az automatikus újranyomtatás és a speciális nyomtatáskezelő eszközök biztosításával.
·    Kézbesíti a részletes jelentéseket és támogatja az üzemeltetési megállapodások megfelelőségét.

 

Kulcsszavak: printer nyomtatás Ricoh

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09