Schneider Electric: fizikai IT infrastruktúra középvállalkozásoknak

forrás Prim Online, 2012. május 17. 08:14

A Schneider Electric bemutatta a kis-és középvállalkozások számára tervezett InfraStruxure for Small IT megoldását. Az iparág legelső, szoftvert és hardvert is magába foglaló kínálata segítségével a kkv-k számára is lehetővé válik, hogy átfogó fizikai IT infrastruktúrát építsenek és menedzseljenek. A Schneider Electric új architektúrájával felgyorsul az informatikai infrastruktúra konfigurálása, telepítése és beüzemelése olyan kisebb környezetekben is, mint a szerverszobák, hálózati rendezők vagy a vegyes üzemű területek.

A kis informatikai környezetektől akár két megawattos adatközpontokig terjedő, komplex InfraStruxure korábban csak a nagyvállalatok számára volt elérhető. Ez a testreszabott megoldás összefogja a legjobb komponenseket, amelyekkel a kisvállalkozások számára kezelhetővé válnak az olyan sürgető problémák, mint az emberi és pénzügyi erőforrások csökkenése, a vállalati hálózatokra kapcsolódó és az azt igénybevevő eszközök növekvő száma, vagy a kis, intelligens informatikai környezetek megfelelő kialakítását nehezítő helyhiány. Az InfraStruxure segítségével a vállalkozások megtervezhetik az UPS rendszerek, a szerver rackek, a kábelmenedzsment és energiaelosztás, a biztonságtechnika, a hűtési technológia, valamint a menedzsment infrastruktúra és szoftver egyedi kombinációját. Mindezt úgy, hogy az egyrészt támogassa a virtualizációt és a konszolidációt, továbbá növelje a hatékonyságot, a rendelkezésre állást és a berendezések élettartamát, másrészt csökkentse a veszteségeket, az energiafogyasztást és a vészleállások számát.

E nagymértékben skálázható megoldás egyszerűségét a teljes körű tervező eszközök és útmutatók biztosítják, amelyek a zökkenőmentes telepítés során segítik a rendszerintegrátorok, viszonteladók, informatikai szolgáltatók és IT szervezetek munkáját, illetve képzését. A rendelkezésre álló eszközök telepítésére és bővítésére vonatkozó iránymutatások segítségével képesek lesznek megbirkózni a műszaki kihívásokkal az informatikai gyakorlat vagy tudás szintjétől függetlenül is. Az útmutatók részletesen taglalják az elvárások teljesítéséhez szükséges ajánlásokat, elmagyarázzák a különböző jellemzőket és előnyöket, valamint az alkalmazást igazoló érveket és üzleti indokokat. Az egyes megoldások testreszabhatóságát segíti a Schneider Electric által kifejlesztett két felhasználóbarát tervező eszköz, melyek egyike a közvetlen partnereket támogatja az ügyfeleik részére történő konfigurálásában. A másik egy szabadon elérhető weboldal, mely képzési lehetőséget és iránymutatást kínál az ügyfelek számára, hogy a legjobb módon válaszolhassák meg a felmerülő kihívásokat.

Az InfraStruxure for Small IT telepítését követően az olyan kritikus fontosságú menedzsment funkciók integrálása egy központi felületbe, mint a tápellátási ágak egyedi vezérelhetősége vagy az energiafelhasználás ellenőrizhetősége távfelügyeleti lehetőséget biztosít az informatikai vezetők és rendszermérnökök számára. Ezzel, valamint az energiaellátó rendszer feletti ellenőrzéssel, az integrált környezetfelügyelettel, az akár több helyszínen lévő különféle eszközök korszerűsített menedzselhetőségével – beleértve a karbantartási és riasztási funkciókat – leküzdhetők a kis informatikai rendszereket sújtó krónikus problémák.


 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Continental hatékony hajtószíjakkal látja el a Goldwind szélturbinákat

A Continental technológiai vállalat látja el hajtószíjakkal a kínai Xinjiang Goldwind Science and Technology gyártóvállalat által előállított szélturbinákat. Az egyedülálló és szabadalmaztatott konstrukcióban a németországi Dannenbergben gyártott szíjak lehetővé teszik, hogy a rotorlapátokon fogaskerekek vagy hidraulika nélkül lehessen állítani. A Continental tervezői két, már kipróbált és bevált fogasszíj-technológia optimális kombinációjának segítségével fejlesztették ki a szíjakat. 2018-ban a Continental közel két millió eurót fektetett be alsó-szászországi helyszínén, hogy meg tudjon felelni a kínai vállalat évi több mint 100 kilométernyi hajtószíjat kitevő szükségletének.

2020. június 6. 16:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás