MT: Egy díjcsomaghoz két SIM kártya - megoldás mobilinternet-megosztásra

forrás Prim Online, 2012. május 23. 12:20

A Magyar Telekom a kifejezetten üzleti ügyfeleknek bevezetett ÉnCégem díjcsomaghoz már Tandem kártyát is kínál.

A kis- és közepes üzleti vállalkozások számára nyújtott, személyre szabható ÉnCégem díjcsomaghoz előfizetésenként egy második SIM kártya, úgynevezett Tandem kártya is igényelhető, amely az okostelefonon és táblagépen, vagy notebookon egy időben történő mobilinternetezést teszi lehetővé. A Tandem kártya segítségével – amelynek havi díja 320 Ft nettó (bruttó 407 Ft) -, az internetforgalom tetszőlegesen megosztható a kártyát használó két eszköz között.

További újdonság, hogy két készülék is választható egyszerre egy díjcsomagban.  Az ÉnCégem 3XL díjcsomag esetén 0 Ft kezdőrészlettel Samsung Galaxy Y okostelefon, valamint Samsung Galaxy Tab 8.9 táblagép is vásárolható, 2 éves határozott idejű szerződés aláírása mellett.

A hatékony és távolról is elérhető céges kommunikációt szolgálja a Virtualoso eMail Mobile postafiók is, amely újonnan igényelt Tandem SIM kártya mellé 1 éven keresztül 0 Ft-ért kapható. A Virtulaloso eMail Mobile postafiók előnye, hogy bármikor, bárhonnan elérhető a vállalati levelezés és céges naptár, amelyek folyamatosan szinkronizálhatók mobiltelefonon keresztül.  A szolgáltatáshoz saját domainnév (xy@sajatcegem.hu) is jár külön költség nélkül, amellyel egyedi céges e-mail cím alakítható ki a vállalat és a kollégák számára, mindezt SPAM vírusvédelem és 24 órás szakértői támogatás teszi biztonságossá.

Az ÉnCégem díjcsomag tehát az üzleti ügyfelek eltérő igényeihez kialakított, rugalmas, három alapcsomagból (ÉnCégem Start, ÉnCégem, ÉnCégem Prémium) álló konstrukció, amelyek havi díja a szabadon választható mobilinternet adatforgalmi opciótól és a kiegészítő szolgáltatásoktól függ. További feltételek a www.uzletitelekom.hu weboldalon olvashatóak.

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megvannak a Szerethető Munkahelyek verseny 2022-es díjazottjai

Idén 6. alkalommal rendezték meg Magyarországon a Szerethető Munkahelyek versenyt, ahol most is azokat a cégeket díjazták, ahol a közönségszavazatok vagy a szakmai zsűri véleménye alapján a legjobb dolgozni. A tavalyi évhez hasonlóan a verseny romániai szekciójában az erdélyi vállalatok mellett Románia teljes területéről nevezhettek a cégek.

2022. november 23. 14:05

Tizenhat szakember vehette át a Neumann Társaság idei díjait

A Neumann Társaság 2022. november 10-én, a SZTAKI nagytanácstermében megrendezett szokásos éves konferenciáján adta át tizenhat kiemelkedő hazai informatikus szakembernek az érdemeik elismeréséül járó plaketteket és emlékérmeket. A társaság saját díjai mellett az IVSZ-szel és az Infotérrel közös Kovács Attila-díjat is ezen alkalommal ítélték oda – első ízben két informatikai újságírónak is.

2022. november 11. 15:23

Informatika AI-től Z-ig

2022. november 10-én, 14 órától a SZTAKI nagytanácstermében rendezi meg szokásos éves konferenciáját a Neumann Társaság. Az esemény megnyitó beszédét Bojár Gábor, a Graphisoft alapítója tartja meg, és a rendezvényen adják át a Neumann Társaság hagyományos díjait, illetve az Infotérrel és IVSZ-szel közösen, az Év informatikai újságírójának megítélt Kovács Attila-díjat is.

2022. október 28. 09:55

Digipedia: tudástárral segíti az online tér biztonságos és tudatos használatát az NMHH

A gyorsan változó és fejlődő digitális világgal fontos lépést tartani. Folyamatosan jelennek meg új platformok, szolgáltatások, naponta változik az online tér, amelyben érdemes biztonságosan és tudatosan tájékozódni. Ebben segít a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság online tudástára, a Digipedia, ami szakmailag megalapozott, hiteles válaszokat ad a digitális világ használatához kapcsolódó kérdésekre.

2022. október 21. 17:08

Repülő Iskola: rendhagyó matekóra kilencedikeseknek

A tanárhiányt, a rosszul fizetett pedagógusuk helyzetét semmiképp nem oldja meg, de talán a diákok gondolkodáshoz és tanuláshoz való jogának biztosításához hozzájárulhat A Gondolkodás Öröme Alapítvány legújabb kezdeményezése, amelynek keretében a matematikát kedvelő lelkes kilencedikes diákoknak hirdettek meg olyan 3 órás kedvcsináló foglalkozásokat, amelyek célja megmutatni a matematika játékos és gondolkodtató arcát.

2022. október 10. 11:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56

A Green Fox Academy a Sandberg Capitallal folytatja nemzetközi expanzióját

2022. október 26. 11:20