Német üzleti nagyszótár okostelefonra

forrás Prim Online, 2012. május 31. 15:23

Magyarország kereskedelmében Németország és Ausztria kiemelt szerepet tölt be. A német nyelv az üzleti életben szinte elengedhetetlen. Az új iPhone és iPad Német üzleti nagyszótár hasznos segédlet a vállalkozóknak és a kereskedőknek minden helyzetben.

Gazdasági nyelvvel foglalkozó diákoknak és szakembereknek, valamint az üzleti élet szereplőinek kínál segítséget az új fejlesztés, a Német üzleti nagyszótár iOS-alkalmazás. A hiánypótló termék a Futász Dezső által szerkesztett német üzleti nagyszótárak összes szócikkét tartalmazza, irányonként mintegy 45.000 gazdasági életben használt szakkifejezést, amelyek jelentős része az általános szótárakban nem lelhető fel. A Sanoma Media fejlesztése segítséget nyújthat szakszövegek fordításában, illetve az érettségire vagy gazdasági szaknyelvi vizsgára készülő diákoknak, de az üzleti szektorban dolgozóknak is mindennapi munkaeszköze lehet a mindig kéznél lévő alkalmazás, melyben ugyanúgy megtalálhatók a pénzügyi, a könyvviteli és az informatikai szakszókincs kifejezései, mint a marketinges, jogi vagy vámügyi terminusok.

A hagyományos keresés mellett fordító funkció segíti a szövegkörnyezet értelmezését, a többszavas kifejezések egyes szavai külön-külön is kereshetők, a gyakran keresett kifejezések pedig kedvencként megjelölhetők, emellett az alkalmazás tárolja a keresések és fordítások előzményeit is.

A német üzleti nagyszótárak a bolti ár töredékéért, 4,99euróért vásárolhatóak meg iPhone és iPad készülékekre az alábbi linkeken:

iPad: http://itunes.apple.com/app/nemet-magyar-uzleti-nagyszotar/id517252915?mt=8

iPhone:  http://itunes.apple.com/us/app/nemet-magyar-uzleti-nagyszotar/id517252269?mt=8
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

2021. március 4. 16:27

Idén 20 éves az Adverticum

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

2021. február 1. 14:47

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59