Sportos „csomag” az igazi rajongóknak a T-Home-tól

forrás Prim Online, 2012. június 10. 19:06

Igazi rajongáshoz teljes élményt kínál otthon és a szabadban egyaránt a T-Home. Ennek jegyében a márka különleges, Kanapé Szektor elnevezésű online tartalmat fejlesztett, amelynek segítségével a sport iránt érdeklődők – a www.igazirajongok.hu oldalon keresztül – nyomon követhetik a futball Európa-bajnokság valamint a londoni olimpia eseményeivel kapcsolatos fejleményeket, és megoszthatják egymással véleményüket.

A weboldal és az ahhoz kapcsolódó mobil alkalmazás segítségével többek között egyedi információt kaphatnak az aktuális és várható mérkőzésekről, virtuálisan bejelentkezhetnek az Eb meccseire, meghívhatják a Facebook fiókkal rendelkező ismerőseiket, kifejezhetik a mérkőzésekkel kapcsolatos érzelmeiket az aktivitás gombok segítségével, rajongói jelvényeket gyűjthetnek, továbbá megbeszélhetik egymással a meccsek és versenyek legizgalmasabb pillanatait, sőt aktivitásuk függvényében különböző díjakban is részesülhetnek.

Labdarúgó-Eb Interaktív a focirajongóknak

Az innováció terén élen járó T-Home speciális  – az IPTV szolgáltatás interaktív funkciói között elérhető – Labdarúgó-Eb Interaktív alkalmazást fejlesztett a foci Európa-bajnokság mérkőzéseire kíváncsi sportrajongók számára. A sportrajongók amellett, hogy a tévé képernyőjének felületén szinte azonnal értesülhetnek a kontinens viadallal kapcsolatos összes információról, egyetlen mérkőzésről sem maradnak le. A fejlesztésnek köszönhetően a szolgáltatás Archív TV kínálatában a meccseket követően egy órával, 72 órán (3 napon) keresztül megtalálhatják és díjmentesen visszanézhetik a rangadókat. Különlegesség, hogy a mérkőzések SD és – a HD képes tévékészülékkel rendelkező ügyfelek számára – HD minőségben is elérhetők lesznek. A Labdarúgó-Eb Interaktív alkalmazásban az érdeklődők folyamatosan nyomon követhetik az [origo] legfrissebb híreit a foci-Eb-ről, tanulmányozhatják a bajnokság menetrendjét, a mérkőzések időpontjait, a meccseken elért eredményeket, továbbá hasznos információkat szerezhetnek a részt vevő csapatokról és a játékosokról.

Akciós Travel & Talk roaming kedvezmény a meccsre látogatóknak

A Telekom mobil szolgáltatásainak márkája, a T-Mobile a meccseket a lengyelországi valamint az ukrajnai helyszíneken megtekintő futballrajongókra is gondolt: az Európa-bajnokságot megrendező országokba utazók számára kedvezményes ajánlatot dolgozott ki. A Travel & Talk díjcsomaggal rendelkező ügyfelek 2012. június 1. és 2012. július 1. között aktiválhatják a  foci-Eb 2012 roaming kedvezményt (egyszeri aktiválási díj ellenében), amellyel 30 százalékkal alacsonyabb percdíjjal telefonálhatnak Lengyelország és Ukrajna bármely partnerhálózatából Magyarországra, valamint Ukrajnába és Lengyelországba a labdarúgó-Eb időszaka alatt. A kedvezmény videohívásra nem érvényes.

Rajongói ajánlat az Interaktív TV-t választóknak
A T-Home a szurkolói élmény teljesítéssé tételéhez különleges ajánlatot alakított ki azoknak, akik a foci-Eb, vagy az olimpiai közvetítések alatt, a nyár végéig Interaktív TV-re szeretnének váltani: a T-Home az új, hűségidős Interaktív TV-előfizetés mellé 0 Ft havi díjas Rajongói ajánlatot alakított ki. Ennek köszönhetően az új IPTV vagy Interaktív Sat TV előfizetőknek, a TV-díjcsomagra vállalt hűség esetén a felvehető, megállítható, visszatekerhető élő adásét nyújtó Prémium opció, továbbá a „tűéles” képet biztosító HD csomag – külön kötelezettség nélkül – 2012. augusztus 31-ig egyaránt 0 forint/hó. (2012. szeptember 1-jétől a HD csomag havi díja 2000 Ft, a Prémium opció pedig 1000 Ft a vonatkozó Általános Szerződési Feltéteknek megfelelően.)

Rajongói klub a Városligetben
A rajongás és a szurkolás teljes közösségi élményét élhetik át azok, akik a futball Európa-bajnokság ideje alatt az idei nyár talán leghangulatosabb ingyenes szabadtéri szurkolói klubjába, a Városligeti sétányra látogatnak.
A közel kétszáz éves Városliget szívében, a gyönyörűen felújított Műjégpálya épületének szomszédságában, a városligeti csónakázó tóra telepített közel 1000 négyzetméteres stégről egyszerre több ezren drukkolhatnak kedvenc csapatuknak a helyszínen lévő óriás kivetítőn, míg a Rajongói Klubban Samsung LED televíziókon HD minőségben élvezhetik a közvetítéseket.
Széles és különleges étel- és italkínálat, közvetlen vízparti környezet, koncertek, salsa- és funky-estek garantálják a szórakozva szurkolást. A T-Home és a T-Mobile rajongói külön stégen, exkluzív lounge környezetben szurkolhatnak kedvenc csapataiknak, a Kanapé Szektor alkalmazás jóvoltából pedig akár a virtuális térben is.

 

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az MVM NET és a CETIN közösen tesztelte az 5G-t

Az MVM NET Zrt. és a CETIN Hungary Zrt. városi környezetben és agrárgazdaságban tesztelte, hogyan lehet gazdaságosan 5G hálózatot kiépíteni és működtetni olyan helyszíneken, ahol ezt az 5G alapú alkalmazások elterjedése, illetve az adatforgalom növekedése szükségessé teszi. A független, integrált infrastruktúra-szolgáltatók a teszt tapasztalatai alapján megállapították: fenntarthatósági és gazdaságossági szempontok miatt sok esetben a hálózatot célszerű egyetlen szolgáltatónak kiépíteni és üzemeltetni, majd azon több operátor számára szolgáltatást nyújtani.

2023. március 22. 17:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48