Mobil tartalmak nemzetközi versenye – WSA-mobil 2012

forrás Prim Online, 2012. június 14. 09:28

App-etite! Hungary - Idén újból versenyre hívják a világ legjobb mobil tartalmait és innovatív alkalmazásait a 2 évente megrendezésre kerülő World Summit Award mobil versenyére, amely a környezetükre és használóikra jelentős hatást gyakoroló alkalmazásokat keresi és támogatja.

A WSA-mobil az egyetlen verseny, amely az Egyesült Nemzetek és az általa rendezett „Információs Társadalom Csúcstalálkozó“ (World Summit on the Information Society - WSIS) szervezésében zajlik, egyedülállóan a tartalomra helyezve a hangsúlyt, melyet a társadalmi és kulturális élet valamennyi területét lefedő nevezési kategóriák is tükröznek.

Projekteket a következő nevezési kategóriákban lehet benyújtani:

1. m-Üzlet & Kereskedelem
2. m-Kormányzat & Részvétel
3. m-Tanulás & Oktatás
4. m-Szórakozás & Életmód
5. m-Turizmus & Kultúra
6. m-Média & Hírek
7. m-Környezet & Egészség
8. m-Befogadás & Képességfejlesztés

Magyar előválasztás július elejéig

A hazai jelentkezés már megkezdődött, és a projekteket 2012. június 30-ig lehet benyújtani. A legjobb magyar mobil tartalmak kiválasztása a hazai szakértők közvetlen jelölésén keresztül történik, ezt követően pedig egy nemzetközi zsűri értékeli a nevezéseket szeptemberben. A nemzetközi verseny nyertesei meghívást kapnak a WSA-mobil ünnepélyes Díjkiosztó Gálája, mely 2013. januárjában Abu Dhabiban kerül megrendezésre.
Az Informatika a Társadalomért Egyesület - Infotér és a Magyar Tartalomipari Szövetség - MATISZ nemzeti szakértőként részt vesznek a magyar pályázók nevezésében és felkészítésében.

Nevezési határidő: 2012. június 30.

Nevezni a Jelentkezés Lap kitöltésével az nhorvath@matisz.hu vagy a jmlinarics@matisz.hu e-mail címeken lehetséges. Bővebb információért keresse Mlinarics Józsefet a 20/951-4947 telefonszámon.

Bővebb információ: www.matisz.hu; www.wsa-mobile.org.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24