HD minőségű videokonferencia-szolgáltatást indít a GTS

forrás Prim Online, 2012. június 15. 09:31

A GTS Central Europe (GTS), Közép- és Kelet-Európa vezető infrastruktúra alapú távközlési szolgáltatója bemutatta új, HD minőségű videós élményt nyújtó szolgáltatását, a GTS Videokonferenciát. A legtöbb eszközön elérhető szolgáltatás segítségével a cégek hagyományos IP hálózatukat kifinomult, mindenhol elérhető videó-kommunikációs rendszerré alakíthatják át.

A GTS Videokonferencia okostelefonon, táblagépen, laptopon, asztali számítógépen és konferenciarendszeren is magas minőségű élményt nyújt. A rendszer számos készüléken használható, ezért az ügyfelek könnyedén integrálhatják informatikai infrastruktúrájukba már meglévő eszközeikhez, anélkül, hogy speciális hardvert kellene beszerezniük.

Az ügyfelek egy intuitív, web-alapú konfigurációs panelen keresztül menedzselhetik a szolgáltatást. A rendszergazdák központilag tudják beállítani, kezelni és skálázni a rendszert, beleértve a végpontokat, az infrastruktúrát és az engedélyeket is. Az akkreditált felhasználók megadhatják preferenciájukat, vendégeket hívhatnak meg, irányíthatják a konferenciákat és kapcsolatba léphetnek munkatársaikkal, ügyfeleikkel vagy partnereikkel, jelentősen javítva a hatékonyságot.

A rendszer az Adaptive Vidyo LayeringTM technológiát alkalmazó VidyoRouter architektúrán alapszik, és H.264 skálázható videó kódolást (SVC) használ. A rendszer kezelésére szolgáló portál bármely számítástechnikai eszközön és böngészővel elérhető, a hálózati kapcsolat pedig megfelelő kényelmet és rugalmasságot biztosít a felhasználónak. Ennek segítségével a legtöbb forgalmazó infrastruktúrája és végberendezései könnyen integrálhatóak a rendszerbe. A teljes mértékben skálázható és redundáns infrastruktúra folyamatos csúcsteljesítményt és rendelkezésre állást biztosít.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39