Vodafone Smart II: mindenki számára elérhető okostelefon

forrás Prim Online, 2012. június 22. 11:46

A Vodafone bejelentette a Vodafone Smart II-t, a mindenki számára elérhető okostelefon megjelenését. A készülék a megfelelő teljesítmény és az alacsony ár kombinációját kínálja egy olyan csomagban, amely vonzó lehet azok számára, akik mindeddig kimaradtak az okostelefon-forradalomból. 

A Vodafone Smart II teljesítménye duplája azon okostelefonokénak, amelyek három évvel ezelőtt a legdrágábbnak és legkeresettebbnek számítottak a piacon, de azok árának töredékéért megvásárolható. Az új okostelefon-felhasználók számára minőségi mobilinternet-élményt, valamint kompromisszumok nélküli funkcionalitást nyújt.

A Vodafone azzal a céllal tervezte meg a Smart II-t, hogy a korábban okostelefont nem használó ügyfeleket bevezesse ebbe az új világába, és megismertesse velük ezen készülékek különleges lehetőségeit.

 

Patrick Chomet, a Vodafone Csoport Terminál üzletágának igazgatója elmondta: „A Smart II az egyik legfontosabb készülék, amelyet eddig piacra dobtunk. Olyan teljesítményt, funkcionalitást és minőséget nyújt, amely hagyományosan a drágább okostelefonok privilégiuma, s mindezt megfizethető áron. Úgy véljük, hogy a Smart II a egy olyan mérföldkövet jelent, amely képes új vásárlói csoportokat csábítani az okostelefonok világába.”

A Smart II heteken belül a Vodafone Magyarországnál is elérhető lesz.

 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08