Vodafone Smart II: mindenki számára elérhető okostelefon

forrás Prim Online, 2012. június 22. 11:46

A Vodafone bejelentette a Vodafone Smart II-t, a mindenki számára elérhető okostelefon megjelenését. A készülék a megfelelő teljesítmény és az alacsony ár kombinációját kínálja egy olyan csomagban, amely vonzó lehet azok számára, akik mindeddig kimaradtak az okostelefon-forradalomból. 

A Vodafone Smart II teljesítménye duplája azon okostelefonokénak, amelyek három évvel ezelőtt a legdrágábbnak és legkeresettebbnek számítottak a piacon, de azok árának töredékéért megvásárolható. Az új okostelefon-felhasználók számára minőségi mobilinternet-élményt, valamint kompromisszumok nélküli funkcionalitást nyújt.

A Vodafone azzal a céllal tervezte meg a Smart II-t, hogy a korábban okostelefont nem használó ügyfeleket bevezesse ebbe az új világába, és megismertesse velük ezen készülékek különleges lehetőségeit.

 

Patrick Chomet, a Vodafone Csoport Terminál üzletágának igazgatója elmondta: „A Smart II az egyik legfontosabb készülék, amelyet eddig piacra dobtunk. Olyan teljesítményt, funkcionalitást és minőséget nyújt, amely hagyományosan a drágább okostelefonok privilégiuma, s mindezt megfizethető áron. Úgy véljük, hogy a Smart II a egy olyan mérföldkövet jelent, amely képes új vásárlói csoportokat csábítani az okostelefonok világába.”

A Smart II heteken belül a Vodafone Magyarországnál is elérhető lesz.

 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59