3 az 1-ben – új NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet

forrás Prim Online, 2012. július 2. 10:32

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet, a 3 az 1-ben, A kép összeállt című szakmai konferenciájának keretében jelentette be, hogy új néven, kibővült termékportfólióval, de a már jól ismert szakértő csapatával folytatja tevékenységét. A vállalat három üzletágba csoportosította termékeit. A Magyarországi Képviselet a Novell és a SUSE megoldások mellett a jövőben a NetIQ szoftvereket is forgalmazza és támogatja hazánkban. A Magyarországi Képviselet a NetIQ, Novell és SUSE anyavállalatok megújult működéséből adódó előnyöket ötvözi a hazai sokéves működés során felépített szakértelemmel és stabil alapokkal.

„Az elmúlt másfél évben rendkívül komoly munka folyt a háttérben a megújulás kapcsán, amelynek gyümölcse most érik be ügyfeleink és partnereink számára. Az anyavállalatoknál lezajlott változások következtében a termékek fejlesztése, értékesítése és támogatása különálló üzleti csoportokba rendezve fókuszáltabban zajlik, így gyakrabban és több új szolgáltatással jelennek meg az új termékverziók, a vevők magasabb szakértelmű értékesítő és támogató csapattal találkozhatnak. A három üzletág a szakterületek szerint esetlegesen eltérő vevői és piaci igényekre fókuszáltabban, dinamikusabban tud válaszolni – foglalta össze Szittya Tamás, a Magyarországi Képviselet ügyvezető igazgatója.


Fókuszáltabb fejlesztés


A szervezeti átalakításoknak köszönhetően a termékek fejlesztése fókuszáltabban zajlik. A fejlesztők az egyes területek szakértői, akik azonnal tudnak reagálni a felhasználók és az új technológiák által támasztott követelményekre. Az önálló business unitokban működő külön fejlesztőcsapatok révén a termékek és az új verziók várhatóan egyaránt hamarabb lesznek elérhetők. A külön fejlesztőcsapatokkal készülő NetIQ, Novell és SUSE termékek továbbá tökéletesen együttműködnek egymással, és jól integrálhatók más gyártók, például akár a Microsoft megoldásaival is. Mindezeknek köszönhetően a Magyarországi Képviselet is rugalmasan képes alkalmazkodni a folyamatosan változó piaci igényekhez.


Az új business unit-ok


NetIQ – A NetIQ termékei célzott megoldásokat kínálnak a személyazonosság-kezelés (Identity), a biztonság és a megfelelőség (compliance) terén. A portfólió átalakításának következtében az üzletág palettájára kerültek egyes Novell alkalmazások, többek között az Identity Manager, a Sentinel, az Access Manager, a PlateSpin eszközök és a NetIQ korábbi megoldásai.


Novell – A business unit termékei a csoportmunka, eszköz és rendszerfelügyelet, valamint a fájl- és hálózatkezelési szolgáltatások. A Novell hálózati infrastruktúra megoldásaival a vállalatok produktívabb működést, könnyebben felügyelhető és biztonságosabb munkakörnyezeteket hozhatnak létre.


SUSE – A SUSE termékpalettáján a SUSE Linux szervermegoldások, Linux menedzsment megoldások és nagy megbízhatóságú Linux szerverek találhatók. A SUSE szerverek megbízhatóságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a Linux alapú SAP rendszerek 70 százaléka is SUSE platformon fut. Kiemelt előnye, hogy a SUSE Linux, valamint a köré épülő portfólió hatékony, nyílt forráskódú megoldásokat biztosít a fizikai, virtuális és felhő alapú környezetekben egyaránt, legyen szó akár szerverekről, desktop oldali igényekről, felügyeletről vagy szolgáltatásokról.

Hazai szakértelem


A termékek mellé professzionális szolgáltatási portfóliót is kínál a Magyarországon található NetIQ, Novell és SUSE regionális támogató központ viszonteladó partnereinek, vevőinek. A szintén NetIQ, Novell és SUSE termékvonalak szerint tagozódó szolgáltató központ célzottabb terméktámogatással, konzultációval, oktatással és alkalmazásfejlesztéssel segíti ügyfelei és partnerei munkáját. A projekteket teljes életciklusukon keresztül végigkísérik, legyen szó akár egy-egy rendszer bevezetéséről, széleskörű rendszerintegrációról vagy személyre szabott fejlesztésről.


Az anyavállalatnál történt jelentős változások ellenére a hazai képviseletre a stabilitás a jellemző. A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet továbbra is a megszokott szakértő csapattal kínál professzionális szolgáltatásokat, megoldásokat szinte minden vállalati informatikai igényre, desktoptól kezdve egészen az adatközpontokig.

 

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Világdöntőben az ELTE programozói

A kontinensviadal bronzérmeseként az Informatikai Kar csapata képviselheti hazánkat az ICPC programozói versenyen 2024 szeptemberében Kazahsztánban.

2024. április 19. 09:44

Magyar cégek férhetnek hozzá Európa legnagyobb innovációs hálózatához

A magyar innovációs ökoszisztéma megerősítését zászlójára tűző Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) partnerséget kötött az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) Health hálózattal, amelynek célja az európai polgárok egészségesebb jövőjének előmozdítása az egészségügyi innováció támogatásán keresztül. Az együttműködés fontos mérföldkövet jelent az egészségügyi innovációval foglalkozó magyar vállalkozások számára, hiszen az EIT Health InnoStars kiterjedt hálózatához való hozzáférés kaput nyit számukra az európai partnerekhez és rajtuk keresztül az európai és nemzetközi piacokhoz.

2024. április 9. 13:20

Közel háromezren vettek részt a PlayIT-n

Nagysikerű rendezvénynek, a PlayIT-nak adott otthont a Széchenyi István Egyetem: az országos gamerexpóra közel háromezren látogattak ki. Az esemény minden korosztályt megmozgatott és az egész család számára szórakozást kínált, a campus több helyszínén várták a gaming és az e-sport iránt érdeklődőket.

2024. március 31. 14:29

Eldőlt, hogy kik képviselik Magyarországot a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Két magyar csapat jutott tovább a Szíriában megrendezésre kerülő Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpiára (IIOT). A világverseny nemzeti előválogatójaként szolgáló Kódkupát március 10-én rendezte meg a Neumann Társaság az Algo Pro Club és a Budapesti Fazekas Mihály Gimnázium együttműködésével. A hiánypótló csapatverseny nagy hangsúlyt helyez a csapattagok közötti kooperációra, ami a vállalati munkakultúrára is felkészíti a fiatalokat.

2024. március 20. 16:03

MI festőrobot szórakoztatta a nézőket a Magyar Ifjúsági Robot Kupán

Az előző évek közkedvelt versenyszámaival, így többek közt a robotszínházzal, robotfocival és a menekítő robotok mérkőzésével zajlott le a 17. Magyar Ifjúsági Robot Kupa (MIRK) Nyíregyházán. A versenyt a Neumann Társaság megyei szervezete, a Nyíregyházi Egyetem és a Magyar Robot Kupa Alapítvány szervezésében, a Neumann Társaság kiemelt szakmai támogatásával bonyolították le.

2024. március 12. 19:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50