A régió legjobb bevezetéseit keresi az SAP

forrás Prim Online, 2012. július 4. 13:48

Ismét a régió legjobban sikerült SAP bevezetéseit keresi a szoftvercég az idei Minőségdíján. Minden olyan implementációval lehet jelentkezni, amely 2011. január 1-je után valósult meg, és már legalább két hónapja használják a rendszert. Tavaly egy magyar kisvállalat, a GPS-es járműkövetéssel foglalkozó iData Kft. kapta meg a közép-keleti-európai régió ezüstdíját.

Ezúttal is három kategóriában (kis, és közép, valamint nagyvállalati szegmensben) hirdetnek majd győzteseket októberben, az aranyérmesek pedig automatikusan továbbjutnak az EMEA fordulóra, ahol az európai, a közel-keleti, és az afrikai legjobbakkal tudnak megmérkőzni.

A versenyen olyan SAP implementációkat értékelnek, melyek elismert módszertant követtek, hangsúlyt fektettek a bevezetés rövid idejére, alacsony költségére, a teljes élettartam költségre, a szakmai szempontokra, és a professzionális projektmenedzsmentre, valamint figyelembe vették a szoftvercég tíz minőségkritériumát.

A magukat megmérettetni kívánó szervezetek szeptember 14-ig jelentkezhetnek a http://www.sap.com/corporate-en/our-company/qualityawards/2012/submissions/index.epx oldalon keresztül, ahol a kiírás többi pontja is olvasható.

 

Kulcsszavak: díj SAP-hu SAP

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kényszerből előny: emiatt állhatnak át zöld működésre az irodaházak

A tavaly ősszel bekövetkezett gázáremelkedés hatására feje tetejére állt az irodaházak piaca, a magas fenntartási költségek miatt ugyanis a legtöbb üzemeltető zöld útra lépett. Kaloczkai Sándor, a Gree légkondicionálók műszaki vezetője arról beszélt, ma már nem az a kérdés, hogy az energiahatékonysági beruházások megtérülnek-e, hanem az, hogy azok nélkül a működés fenntartható marad-e. Zöld irányban is példaértékű a világ első számú klímamárkája magyarországi vezérképviseletének szarvasi irodaháza, a Hi-Tech épület ugyanis látványban és műszaki tartalomban is a világ elithez tartozik.

2023. június 8. 12:49

Füstöljenek a gumik: a norelem szabványos alkatrészekkel segíti a tanulókat a drift triciklik építésében

A norelem folyamatosan támogatja a fiatal mérnöki tehetségeket, aminek újabb állomásaként számos szabványos alkatrésszel támogatta a Müncheni Műszaki Iskola diákprojektjét. A hallgatók dolgozták ki a motoros drift trike koncepcióját, és a projektet a tervezéstől a befejezésig vitték végig.

2023. június 8. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39