Az Avnet felvásárolta a Magirus csoportot

forrás Prim Online, 2012. július 11. 07:35

Az Avnet, bejelentette, hogy megállapodott a Magirus csoport az adatközponti megoldások és szolgáltatások vezető pán-európai disztribútorának felvásárlásáról.

A Magirus egy vezető disztribútorcég, amely különféle szoftverek, rendszerek és kapcsolódó szolgáltatások terjesztésével és az ezekhez kapcsolódó, hozzáadott értékek növelésével foglalkozik. Többek között a virtualizáció, a tároló-felügyelet, a felhő alapú feldolgozás, a biztonság, az intelligens hálózatok, továbbá az információ teljes élettartamára kiterjedő felügyeleti szolgáltatások területeire koncentrálódik a vállalat tevékenységi köre. Professzionális szolgáltatási portfoliójára és az informatikai iparág ismeretére támaszkodva a Magirus hozzásegíti üzleti partnereit, hogy új technológiáikat Európa és a Közel-Kelet 11 országában értékesítsék. A tranzakció, amelyet a megfelelő hatóságoknak még jóvá kell hagynia, várhatóan 2012 októberére fejeződik be.

Az 1981-ben alapított Magirus 400 üzleti és műszaki szakembere több mint 4500 viszonteladónak, rendszerintegrátornak és informatikai szolgáltatónak segít olyan IT-infrastruktúra megoldások összeállításában, amelyek a hagyományos kiszolgáló-, tároló-, és hálózati műveleteket egyesítik a folyamatosan változó üzleti követelmények hatékonyabb kiszolgálása érdekében. Szolgáltatásai az igénygenerálástól kezdve a pre-sales, tanácsadás, oktatás, tanúsítás és implementáció területein át egészen a páneurópai, többnyelvű támogatási központból végzett támogatásig terjednek. A Magirus a 2011-es évben mintegy 530 millió USD bevételt termelt- ez 20%-os növekedést jelent-, és a jövőben az Avnet Technology Solutions EMEA üzletágához fog tartozni.

 

Kulcsszavak: +céginfo Avnet

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01