Kispénztárcához szabott nagyteljesítményű Lenovo laptop

forrás Prim Online, 2012. július 11. 13:26

A Lenovo bejelentette kis- és középvállalatok valamint otthoni munkavégezéshez kínált B575e laptopjának megjelenését. A legújabb AMD E szériás APU processzorokkal felszerelt Lenovo B575e laptop nagyszerűen ötvözi a teljesítményt és a stílust remek ár-érték arányban, hiszen már bruttó 109 900 forinttól megvásárolható.

Eszközök és szolgáltatások a kis vállalatok támogatására


A 15,6 hüvelykes kijelzővel ellátott Lenovo B575e a kis-és középvállalatok munkáját valamint otthoni munkavégzést csúcsteljesítménnyel támogatja. A laptopok dual-core AMD E szériájú APU processzorral felszereltek, valamint akár 6,5 órás üzemidőre is képesek. Az USB 3.0 portok segítségével akár 5GB/másodperc sebességgel másolhatók át az adatokat külső tárolóegységekre. A Lenovo B575e energiatakarékosan működik, ami lényeges szempont a kisebb vállalatok kiadásainak visszaszorításában, valamint ökológiai lábnyomának csökkentésében.

 


A Lenovo B575e laptopokon könnyen ellenőrizheti PC-je állapotát a Lenovo Solution Center segítségével. A többféle kezelőpanelt egyetlen felületen egyesíti, a felhasználók így minden nehézség nélkül ellenőrizhetik a laptopjuk teljesítményét; hardware és biztonsági állapotát. Ideális eszköz kisebb méretű vállalkozások számára, akik maguk látják el készülékeik karbantartását.


A B575e kisebb méretű vállalkozásokra szabott, különleges szolgáltatásokat is nyújt, mint például technikai támogatás személyi vagy üzleti felhasználók számára. Ezzel a szolgáltatással gyorsan és kényelmesen minimalizálhatóak a kritikus üzleti műveletekből adódó leállásokat. Accidental Damage Protection segítheti a felhasználókat, hogy elkerülhessék a különböző balesetekből adódó – leejtett készülék, beázás, elektromos túlfeszültségből adódó meghibásodás, vagy LCD képernyőben keletkezett kár – nem várt javítási költségeket.

 


A Lenovo B575e modern kialakítása profizmust és eleganciát tükröz. Felhasználóbarát, ergonomikus és kényelmes billentyűzettel rendelkezik, amely csökkenti a félregépelés lehetőségét, ami elengedhetetlen azok számára, akik hosszú órákat töltenek a számítógépükön dolgozva.


Ár és elérhetőség

A Lenovo B575e laptopok augusztus végétől, bruttó 109 000 forinttól elérhetőek Magyarországon.
 

Kulcsszavak: notebook Lenovo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38