Invitel: Visszanézhető, megállítható olimpiai közvetítések HD-ben

forrás Prim Online, 2012. július 14. 07:52

Az Invitel előfizetőinek az Olimpia egyetlen izgalmas pillanatáról sem kell lemondaniuk: a szolgáltató elérhetővé tette az olimpiai műsorokra is a felvétel, a megállítás és a visszatekerés funkciókat, így téve még teljesebbé az otthoni televíziózás élményét. Számos sportműsor kapcsán korábban erre eddig nem volt lehetőség az IPTV és a digitális kábeltelevízió szolgáltatásoknál. Júliustól az Invitel – InviTV előfizetéssel rendelkező ügyfeleinek az m1, m2, valamint ahol fogható, az m1 HD csatornákon is biztosítja mindezt az olimpiai műsorok esetén is.

További pozitívum, hogy a Londoni Olimpiai játékok esetében, szintén az m1, m2 és m1 HD csatornákon a Tegnap TV-je funkció előnyeit is élvezhetik majd az IPTV előfizetők. Azaz visszanézhetik a műsorok többségét, akkor is, ha nem állították be a felvételt előzetesen. A Tegnap TV-je szolgáltatás több, mint 40 csatornán érhető el az Invitel IPTV szolgáltatásában. Mindezen felül a vállalat IPTV és digitális kábeltévé portfoliójában 18 új HD csatorna érhető el, ez a leggazdagabb HD-kínálatot jelenti a magyar piacon.  Az Invitel előfizetői számára hozzáférhető továbbá az internet segítségével az országon belül bárhonnan nézhető HBO GO szolgáltatás is. Az m3D műsor sugárzása is elkezdődött: júliustól augusztus közepéig az Invitel egyes hálózataiban ingyenesen elérhető a 3D-s csatorna, ahol az olimpia izgalmas eseményeit térhatásban élvezhetik a nézők. Az Invitel a jövőben is folytatni fogja az előremutató fejlesztéseket.

Televíziózás saját időbeosztás szerint
A digitális kiegészítő funkciók biztosítása az olimpiai játékok előtt és közben az Invitel elmúlt hónapokban történő fejlesztéseinek eredménye. A cég által biztosított új kényelmi szolgáltatások segítségével a nézők kezükbe vehetik a műsorszerkesztés lehetőségét a nyár legnagyobb sporteseménye kapcsán is. Az Invitel célja, hogy a lehető legmodernebb szolgáltatásokat nyújtsa ügyfeleinek, amelyhez hozzá tartozik például az is, hogy a nézők saját időbeosztásuk szerint izgulhassák végig a londoni olimpia eseményeit, a magyar csapat sikereit, vagy éppen újranézhessék a legszebb pillanatokat. A vállalat minden fejlesztése egy célt szolgál: a lehető legmagasabb szintre emelni az otthoni szórakoztatást, a televíziózás és az internetezés élményét.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08