Különleges ASUS grafika Diablo III-játékosoknak

forrás Prim Online, 2012. július 17. 09:22

Az ASUS az ASUS HD 7870 DirectCU II TOP grafikus kártya egy különleges kiadását kínálja, most egy, a gyűjtőknek szánt Diablo III egéralátéttel együtt. A speciális, 28 nanométeres GPU gyártástechnológia, az egyedi ASUS DirectCU II hűtés, a GPU Tweak tuningalkalmazás és a Super Alloy Power alkatrészek együttesével a HD 7870 DirectCU II TOP még felejthetetlenebb Diablo III élményt kínál a megszállott játékosok számára.

A még hűvösebb grafika erejével
A nyár forrósága remek alkalom, hogy elmerüljünk a Diablo III világában: Sanctuary hatalmas birodalma bár értékes kincsekkel teli, a gonosz is munkálkodik benne. Az ASUS hiszi, hogy minden egyes Diablo III játékos megérdemli a lehető legjobb és legmegbízhatóbb grafikát – ez nem csak abban segít, hogy igazán elmerülhessen az élményben, hanem az is jó érzéssel töltheti el őket, hogy milyen remek hardvert vásároltak. Akár a gonosz lények hordáival, akár a hatalmas vezérlényekkel csatázzunk is, az DirectCU hűtéses ASUS grafikus kártyák a győzelem erejét és a Full HD 1080p felbontás szépségét hordozzák. Hűvösebben és csendesebben működnek, mint a referenciakártyák, és a GPU Tweak – a jelenleg elérhető legsokoldalúbb túlhajtási szoftvercsomag – segítségével azonnal megemelhető a teljesítmény, ha szükséges. A jobb és gyorsabb kimenet és a grafika finomhangálására szolgáló frissítés segít győzedelmeskedni a gonosz erőin.

A legjobb kincs: ASUS HD 7870 DirectCU II TOP exkluzív Diablo III egéralátéttel
A kincsvadászat első nagy kincse a HD 7870 DirectCU II TOP, amely most ráadásul egy exkluzív, gyűjtőknek szánt Diablo III egéralátéttel együtt érkezik. Az egéralátét még teljesebb Diablo III élményt kínál, kiegészítve a HD 7870 DirectCU II TOP ütős, hatékony, 28 nanométeres AMD GPU technológiáját, a 2 GB GDDR5 videomemóriát és a Super Alloy Power alkatrészeket. Mindezekhez a DirectCU hűtés társul, hogy akármilyen forró is legyen a küzdelem a gonosz erőivel, a hardver hűvös és stabil maradjon, így a játékban tényleg csak a szintek leküzdésére kelljen koncentrálni.

 
Diablo III témájú ASUS-termékek egész arzenálja

A HD 7870 DirectCU II TOP-on kívül exkluzív egéralátét jár a ROG Maximus V Formula/ThunderFX-hez, az extra funkciók garmadáját kínáló, játékhoz szánt, Intel® Z77 alapú alaplaphoz is, amely a ThunderFX nevű külső, multiplatformos hangeszközzel együtt érkezik. Számos előre összeállított ASUS asztali PC is betársul az ördögi erők elleni harchoz, és szintén a gyűjtőknek szánt egéralátéttel együtt érkezik. A paletta a multimédia-orientált asztali gépektől egészen a hatalmas erejű ROG TYTAN CG8890-ig, az ASUS által valaha épített legerősebb, előre összeállított asztali gépig terjed.

A promócióban résztvevő ASUS és ROG asztali gépek teljes listája:

CP6230
CM6870
CM6850
CG8265
CG8270
CG8480
CG8565
CG8580
CG8890
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46