Új MS egerek és billentyűzetek Windows 8 rendszerhez

forrás Prim Online, 2012. július 30. 13:02

Az elmúlt 30 évben a Microsoft olyan hardvereket mutatott be, amelyekkel a felhasználók könnyebben kezelhették a Windows rendszert. Ma a Microsoft Hardware folytatja ezt a hagyományt, és olyan új eszközöket vezet be, amelyek nagyszerűen működnek együtt a Windows 8-cal.

Wedge Touch Mouse

Teljes funkcionalitás ultrakompakt kivitelben, amely a mobil életvitelhez elengedhetetlen. A Wedge Touch Mouse olyan kicsi, hogy elfér a zsebben, de minden szükséges funkcióval fel van szerelve.
·    Művészi és minimalista dizájn, amely ráadásul kábelek és USB vevő nélkül érkezik. Egyszerűen kapcsolja be, és a Bluetooth-képes laptoppal összekötve minden gond nélkül használhatja.
·    A Microsoft BlueTrack technológia lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen felületen használhassa, legyen az tárgyalóterem, kávézó vagy az otthoni kanapé.
·    Beépített Hátizsák-mód, amivel az egér a hozzá párosított laptoppal együtt lép alvó üzemmódba, így takarítva meg energiát.
·    Ár: 19,990 forint (ajánlott fogyasztói ár)

 Wedge Mobile Keyboard

Az új, ultravékony billentyűzet teljes funkcionalitást, hatékonyságot és sebességet hoz a táblagépek mellé. Kifejezetten a tablet felhasználók igényeihez lett szabva, tartalmazza a legfontosabb Windows gyorsbillentyűket és média gombokat.
·    Könnyű súlyú dizájnjának köszönhetően egyszerű magunkkal vinni, teljes billentyűzetkiosztása miatt pedig rendkívül könnyű és kényelmes a gépelés.
·    Ellenálló fedele nemcsak a karcolások ellen véd, de egyben tablet állványként is funkcionál. Csak hajtsa vissza, ha nem használja, és a billentyűzet kikapcsol!
·    Bluetooth technológia. Sem kábel, sem vevőegység nem szükséges a használatához.
·    Ár: 22,990 forint (ajánlott fogyasztói ár)Sculpt Touch Mouse

Kényelem és hordozhatóság egyben. Ez az egér nagyszerű választás a könnyű navigációhoz a Windows 8 rendszerben.
·    Négyirányú érintésérzékeny felület. Egyetlen ujjal lapozhat fel, le és oldalra, válthat dokumentumok között, és könnyedén kezelheti a Windows 8 indító képernyőt.
·    Bluetooth technológia. Sem kábel, sem vevőegység nem szükséges a használatához.
·    Ár: 13,990 forint (ajánlott fogyasztói ár)

Sculpt Mobile Keyboard


A hordozhatóság, kényelem és produktivítás ideális egyensúlya. Teljes méretű billentyűzet a Microsoft Comfort Curve dizájnjával és Bluetooth technológiával kiegészítve. A Sculpt Mobile Keyboard az ideális útitárs.
·    Könnyű és ellenálló, így tökéletes az utazás közbeni munkához.
·    A Comfort Curve tervezésnek köszönhetően a kezek természetes pozícióban vannak, csökken a fáradtságérzet és a csuklófájdalom esélye.
·    Energiatakarékos üzemmód, amely egy bizonyos inaktivitás után automatikusan kikapcsolja a billentyűzetet. Egyetlen gomb megnyomásával visszakapcsolható.
·    A Magyarországon érvényes ajánlott fogyasztói ár később kerül meghatározásraMicrosoft Touch Mouse – fejlesztett műveletek Windows 8 rendszerhez

Ahogy ígérték, a Microsoft Touch Mouse új funkciókkal gazdagodik, amelyeket kifejezetten a Windows 8 felhasználói felületéhez terveztünk.
·    Egyujjas mozdulatokkal lehetőség van fel, le, illetve oldalra mozogni a képernyőn.
·    Kétujjas mozdulatok alkalmazásokat kezelnek, váltanak az aktív appok között, és parancsokat jelenítenek meg.
·    A háromujjas mozdulatok kezelik a nagyítást és kicsinyítést.
·    Hüvelykujjal lehet előre és hátra navigálni az alkalmazásokban.
·    Ár: 21,990 forint (ajánlott fogyasztói ár)
 

Az első egér bemutatása óta a Microsoft Hardware Group azon dolgozik, hogy a Windows lehetőségeit a lehető legkönnyebben kezelhetővé tegye. Az új kiegészítők a Windows 8 rendszerhez lettek optimalizálva, és olyan technológiákkal vannak felszerelve, mint a Bluetooth kapcsolat, a BlueTrack, amelynek köszönhetően az egér szinte bármilyen felületen működik, és egyedi funkciók, melyekkel a felhasználók gyorsan és könnyen kiismerhetik magukat a Windows 8-ban. Asztali számítógépek, laptopok és táblagépek felhasználói egyaránt a legjobb élményt kapják ezekkel a termékekkel.
Asztali gépektől notebookokon át táblagépekig a Microsoft új kiegészítői a tökéletes társak a Windows mellé.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08