Jövő-Kép címmel hirdet fenntarthatósági fotópályázatot a Telekom

forrás Prim Online, 2012. augusztus 6. 15:58

A hello holnap! kezdeményezés keretében Jövő-Kép címmel hirdet fenntarthatósági fotópályázatot a Magyar Telekom. A pályázattal a szívesen és rendszeresen fotózókat arra kívánja buzdítani, hogy alkotásaikkal mutassák meg, mely dolgokon kellene változtatni az élhetőbb jövőért. A négytagú szakmai zsűri értékelése alapján a legjobb pályaművek készítői mobilkommunikációs eszközöket, fődíjként egy skóciai fotós túrát nyerhetnek, ráadásul a három legjobb alkotás megjelenési lehetőséget kap a HVG-ben.

A Telekom Jövő-Kép címmel hirdet fenntarthatósági fotópályázatot, hogy a hello holnap! kezdeményezés céljaival összhangban a fenntarthatóság fogalomkörét szélesebb körben érthetővé és kézzelfoghatóvá, a mindennapok részévé tegye. A vállalat az „Alkossuk meg együtt a jövőt!” mottójú fotópályázattal kívánja felhívni a figyelmet arra, hogy mindannyiunk közös felelőssége az élhető jövő kialakítása, ám ahhoz, hogy ez sikerüljön, előbb látni kell a megoldásra váró problémákat. A pályázatra ezért olyan figyelemfelhívó, inspiráló képeket vár, amelyek társadalmi, gazdasági és környezeti problémákat mutatnak be, az alkotók szemszögéből láttatják, mely dolgokon kellene változtatni. A kiíró azt reméli, a fenntarthatóság három pilléréhez kapcsolódó problémák vizuális megjelenítésével egyre többen ismerik fel a tudatos életmód szükségességét.

A pályázatra 2012. augusztus 3. és szeptember 6. között lehet nevezni, a hello holnap! Facebook oldalra feltöltött pályaművekkel. A pályázatban való részvétel feltételei és a pályázat részletei megtalálhatók a https://www.facebook.com/hello.holnap/ oldalon.

A beérkezett, érvényes pályázatokat a négy főből álló, szakmai zsűri - Szomolányi Katalin, fenntarthatósági szakember; Stiller Ákos, a HVG sajtóriportere; Kenczler Márton, art director és Németh Szabolcs, fotós - értékeli, az arra érdemesekből a hello holnap! egy kiállítást szervez az 5. Fenntarthatósági Napon, 2012. szeptember 29-én. A nyertesek izgalmas nyereményekben részesülnek: a dobogós pályaművek megjelenési lehetőséget kapnak a pályázat médiapartnerénél, a HVG-ben; a 3. helyezett egy okostelefont, a 2. helyezett egy táblagépet nyer, a legjobb alkotás készítője pedig részese lehet egy lenyűgöző fotós kalandnak, egy hatnapos, skóciai fotós workshopnak.

A Magyar Telekom Magyarország vezető infokommunikációs szolgáltatójaként – küldetésével összhangban – elkötelezett a fenntartható fejlődés elve mellett. 2010 decemberében ezért indította el „hello holnap!” kezdeményezését, amivel fő célja, hogy a fenntarthatóság fogalomkörét mindenki számára érthetővé, befogadhatóvá tegye. Ennek elérését számos pályázattal igyekszik elősegíteni: a Jövő-Kép is ezek egyike.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Debütál a ChatMate, az interaktív chatbot

Mára az internet és az okostelefonok a fiatalok életének szerves részévé váltak, azonban a túlzott online jelenlét és a felkészületlen nethasználat folyamatos kockázatot jelenthet, miközben éppen ezt, a 13-18 éves korosztályt nehéz elérni a tudatosító programokkal. A március 27. és 31. között zajló Digitális Témahét alkalmából a fiatalok szokásaira rezonálva egy új online megoldást indít a ProSuli: a ChatMate interaktív módon ad tudást az online zaklatás, a digitális lábnyom és a digitális jóllét témakörökről, amelyben a fiatalok segítőpartnere a színész-énekes Miller Dávid.

2023. március 27. 21:20

Kkv-kra szabott vállalatirányítási rendszert mutatott be az SAP

A GROW with SAP célzottan kis- és középvállalkozások számára kínál felhőalapú vállalatirányítási rendszert, amely gyorsaságot, kiszámíthatóságot és folyamatos innovációt tesz lehetővé. A gyorsan üzembe helyezhető GROW with SAP ügyfeleit ugyanazok a jó gyakorlatok segítik, amelyek a világ iparági vezetőit is támogatják döntéseikben.

2023. március 27. 20:06

Informatikai Innovációs Díjban részesült a MÁV-START és a MÁV Szolgáltató Központ

A 31. Magyar Innovációs Nagydíjon informatikai innovációs díjjal jutalmazták a MÁV-START-ot és a MÁV Szolgáltató Központot a START Europa nemzetközi jegyértékesítési rendszer digitális átalakításáért. Az elismerést Mosóczi László, a MÁV-START vezérigazgatója és Garamvölgyi Erzsébet, a MÁV Szolgáltató Központ stratégiai projektvezetője vette át ma az Országházban, az Innováció 2023 rendezvény keretén belül tartott átadási ünnepségen.

2023. március 27. 18:39

Nyíregyházán nyit új irodát a Work Force

Folytatja hazai terjeszkedését Észak-Kelet Magyarországon a Work Force, a munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó vállalat Nyíregyházán nyitja meg legújabb, kilencedik irodáját. Az új központ létrehozását indokolta, hogy a társaság már megállapodást kötött a városban működő egyik jelentős foglalkoztatóval, és további partnerségeket tervez a régióban működő cégekkel a jövőben, hogy akár több száz munkavállalóval is segítse a térség munkaerőpiaci helyzetét.

2023. március 27. 17:02

Közösségi finanszírozással segítené az iskolákat a Redmenta

Befektetésért indult a Cápák Közöttbe a digitális oktatás úttörőjeként ismert Redmenta, cápatörténelmi ajánlatot kaptak. Most a közösség erejét hívják segítségül, hogy megoldásukat minél több iskolába elvihessék országszerte. 

2023. március 27. 15:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08