A Canon négy új multifunkciós PIXMA nyomtatót és szoftveres megoldásokat jelentett be

forrás Prim Online, 2012. augusztus 8. 10:22

A Canon ma négy tintasugaras, multifunkciós PIXMA nyomtatót jelentett be, amelyekhez a nyomtatási élmény javítása érdekében új szoftverek is társulnak. Az új PIXMA MP230, MG2250, MG3250 és MG4250 modelleket az internetről származó dokumentumok nyomtatásához, illetve fotólabor minőségű képek otthoni előállításához optimalizálták. 

A nyomtatók a PIXMA modellek közül elsőként tartalmazzák a My Image Garden nevű szoftvert, – amely a Canon PIXMA nyomtatóihoz elérhető összes korábbi szoftvert egyetlen, könnyen kezelhető felület alá gyűjti. Az intuitív szoftver egy sor új, továbbfejlesztett, felhasználóbarát funkciót tartalmaz, mint például az automatikus javaslat, az automatikus elrendezés és az arcfelismerés.

A nyomtatók emellett kompatibilisek a Canon Print Your Days nevű új PC-s Facebook-alkalmazásával is, amelynek célja, hogy a Facebookról egyszerűen lehessen fényképeket nyomtatni egy Canon PIXMA nyomtatón, egyéb szoftverek nélkül. Az alkalmazásban olyan eszközök is találhatók, amelyek segítségével egyedi kollázsnyomatok készíthetők, egy oldalon maximum öt fényképpel. Egy sor stílus- és szerkesztési lehetőséget is felkínál, amelyekkel nyomtatáskor további kreatív „csavarokat” adhatunk a képekhez.
 
A CREATIVE PARK PREMIUM, a Canon üdvözlőlapok, naptárak, nyomtatható papírfigurák és levélpapírok letöltésére és nyomtatására szolgáló ingyenes erőforrása szintén elérhető a My Image Gardenből, és egy új, könnyen kezelhető fényképválasztó folyamat is került bele, amellyel egyetlen felhasználói felületen jeleníthetők meg, tölthetők le és nyomtathatók ki a képek. Új tartalom is elérhető például a National Geographic-tól és a NASA-tól, többek között gyönyörű képek, például naptárak nyomtatásához, valamint egy sor kinyomtatható sablon, amelyekből űrsiklómodellek készíthetők. 
 
Mind a négy új PIXMA nyomtatóban az automatikus kikapcsolás mellett az automatikus bekapcsolás is beállítható, így gyorsan, kényelmesen indítható a nyomtatás lekapcsolt állapotból. A dokumentumok és fényképek vezeték nélküli készülékekről is egyszerűen elküldhetők és kinyomtathatók, anélkül, hogy előtte kézzel be (vagy nyomtatás után ki) kellene kapcsolni a nyomtatót. Az új PIXMA modelleken rendelkezésre álló csendes mód pedig a csendesebb nyomtatás élményét kínálja. 
 
A PIXMA MP230, MG2250, MG3250 és MG4250 az európai, közel-keleti és afrikai régióban 2012. szeptemberétől lesz elérhető. 
Kulcsszavak: printer Canon

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt az AGON 5 gaming monitor legújabb tagja

Az AGON by AOC bemutatja az AGON 5 gamer monitor sorozat következő modelljét. A 31,5 hüvelykes (80 cm) AGON AG325QZN/EU Fast VA panellel rendelkezik, amely villámgyors 240 Hz frissítési rátával képes üzemelni. 

2023. március 25. 13:59

Évente több százezer forint megtakarítást hozhat a piezotintás nyomtatás

Öt év alatt megközelíti a 2 millió forintot az áramszámlán jelentkező megtakarítás, amelyet már egy közepes méretű cég is elérhet, ha lézertechnológiás irodai multifunkciós berendezéseit az Epson piezoelektromos tintasugaras eszközeire cseréli. A lépéssel csaknem 1,5 tonna CO2 emissziótól is meg lehet kímélni a környezetet, miközben a hőmentesen működő gépek egyéb szempontok alapján is lényegesen környezetkímélőbbek a lézereseknél.

2023. március 24. 18:00

Az új Legion laptopok a teljesítményt és a hordozhatóságot ötvözik

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

2023. március 24. 16:43

A Philips bemutatja a díjnyertes hordozható monitort kettős USB-C-vel

Az új hordozható Philips 16B1P3302D monitor egy tökéletes útitárs. A Philips 16B1P3302D modell a Philips monitors hordozható sorozatának részeként jelenik meg. A monitor dizájn-identitása elnyerte a 2021 iF Product Design Award címet, és a 2021 Red Dot díjat is elhozta.

2023. március 22. 20:01

Már a hazai gamerek is lecsaphatnak az LG 240 Hz-es képfrissítésre képes OLED monitorjaira

Már Magyarországon is elérhetőek az LG legújabb top kategóriás gaming OLED monitorjai. A 45 colos képátlójú 45GR95QE-B és a 27 colos 27GR95QE-B UltraGear OLED kijelzők az élénk színek és a mélyfekete árnyalatok megjelenítése mellett maximálisan gördülékeny játékmenetet garantálnak: másodpercenként akár 240 képkocka megjelenítésére képesek, mindezt ultraalacsony válaszidő mellett. A 45 colos modell hajlított képernyője extra nagy görbületű, így a teljes képernyőfelületen tisztán, torzulás nélkül láthatóvá válik minden részlet, ezzel kielégítve a haladó és profi játékosok minden igényét.

2023. március 20. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08