Az ESET is várja az e-gamereket a világ legnagyobb játék eseményén, a Gamescom-on

forrás Prim Online, 2012. augusztus 17. 10:30

Az idén 25 éves, proaktív védelmet kínáló, ESET az XMG különleges játékgépeket gyártó Schenker Notebooks partnereként vesz részt a Kölnben  hét elején megnyílt Gamescom kiállításon. A világ legnagyobb gamer eseményén lelkes rajongók százezrei csatlakozhatnak majd az ESET-hez az XMG és az ESET közös standjánál az ESL Arena 8-as csarnokában. Az expo csúcspontjának az ESET Summer Masters Starcratf 2 versenyét tartják, amelyre vasárnap, augusztus 18-án kerül sor. Ebben a versenyben a legjobb játékosok fognak a pénznyereményért megküzdeni. A játszmákat élőben lehet követni az interneten is. - http://www.homerj.de/

Az ESET/XMG standja 200 négyzetmétert foglal el, ebből 45 négyzetméter pódium, ahol egy FullHD képernyőn lehet követni az eseményeket..

Az ESET-stand látogatóinak – a csúcsesemény mellett - rengeteg játékra és bulizásra is van lehetőségük, több DJ is fellép náluk, napközben pedig bemutató játszmákat láthat a nagyérdemű és tombolasorsolások is színesítik a programot.
Az ESET a zavartalan játékélmény biztosítása érdekében vezette be a játékos üzemmódot az ESET Smart Security 5 és ESET NOD32 Antivirus 5 termékeikben, amely automatikusan átvált néma üzemmódra a rendszer erőforrásainak megőrzése érdekében, így a felhasználók csak a játékra vagy egyéb fontos feladatokra tudnak koncentrálni bármilyen figyelemelterelés nélkül, miközben a rendszerüket továbbra is maximális biztonságba tudhatják.

 

Kulcsszavak: security verseny játék Eset

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új keresőt fejleszt a Google

A Google egy teljesen új, mesterséges intelligencia által működtetett keresőmotort fejleszt, amelyet Magi projektnek neveznek, hogy személyre szabottabb élményt nyújtson a felhasználóknak. A felhasználói igények előrejelzésével ez a technológia beszélgetésalapú keresési élményt hoz létre, relevánsabbá és vonzóbbá téve a keresési eredményeket. Ez a radikális változás megköveteli, hogy a vállalkozások az új keresőmotor AI-alapú megközelítéséhez igazítsák SEO-stratégiájukat.

2023. április 24. 20:01

10 ezer amerikai dollárt nyerhetnek a Huawei XMAGE Awards fődíjasai

Kiírták a Huawei nagyszabású nemzetközi mobilfotós pályázatát, a HUAWEI XMAGE Awards 2023-at (korábban NEXT IMAGE Awards), melyen az elmúlt években több ízben is magyar siker született. Az idei megmérettetésre a világ minden tájáról kilenc kategóriában várják a fotós és videós alkotásokat, a legjobb pályaműveket beküldők pedig akár fejenként 10 ezer amerikai dolláros pénzjutalomban részesülhetnek. A pályaművek beküldési határideje 2023. augusztus 15., a nevezett alkotásokat neves nemzetközi zsűri bírálja el.

2023. április 13. 11:26

Ezekre a webcímekre figyeljen, ha nem akarja, hogy átverjék

Az utóbbi időben Magyarországon is egyre elterjedtebbek az adathalász oldalak, amelyek sok esetben nagyon megtévesztő webcímeket használnak. Mit tehetünk azonban, ha nem szeretnénk, hogy a személyes adataink illetéktelenek kezébe kerüljenek?

2023. április 4. 21:44

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

Az IAB Hungary digitális reklámszakmai szervezet március 24-én a GroupM Akadémia bázisán adta át a 2022-es évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről című pályázat nyerteseinek járó díjakat. Az elmúlt három évben kivétel nélkül (előszörmásodszorharmadszor) a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai nyertek a pályázaton, idén először azonban egy szegedi és egy debreceni egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó díjat. 

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39