Hazai és nemzetközi márkaelismerés az SAP-nak

forrás Prim Online, 2012. augusztus 23. 13:47

Kiosztotta a Business Superbrands díjakat a nemzetközi program magyar szervezőbizottsága a hazai üzleti szektor legnevesebb szereplőinek.

Az üzleti életet jól ismerő, elismert szakembereket tömörítő 14 tagú zsűri Magyarországon működő félmillió vállalkozás szűrésével, valamint iparági szövetségek ajánlása által létrejött cégekből választotta ki azokat, melyeket pontozással értékeltek. Ennek eredménye a legkiválóbb üzleti márkákat tartalmazó végleges lista, melyben az SAP szoftvercéget is a legjobbak között nevezték meg.

Az SAP visszatérő szereplő a Business Superbrands díjak kapcsán, idei évben ötödszörre, a díj hazai alapítása óta minden évben kiérdemelte az elismerést a hazai leányvállalat, az SAP Hungary Kft.

A szervezők szerint a Business Superbrands státus megerősíti az adott márka pozícióját, növeli presztizsét, és megkülönbözteti a márkát versenytársaitól.

A megmérettetést a Brand Council független szervezet hazai érdekeltsége hívta életre 2008-ban. A Brand Council 1995-ben jött létre Nagy-Britanniában, és ma már világszerte 88 országban működik.

Globális elismerés

A legértékesebb 100 globális márkának állított listát hetedik alkalommal is Millward Brown Optimor BrandZ jelentése, melyről a brit MarketingWeek magazin, és a Financial Times is beszámolt. A listában a 22. helyen jelölték meg az SAP-t, mellyel megőrizte tavalyi pozícióját. Az itt elfoglalt helyet a vállalat pénzügyi értéke, és a márka hozzájárulásának szorzata alapján sorolták, a márkaérték alapján.
 

Kulcsszavak: +céginfo SAP-hu SAP

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Összeolvadnak az adesso magyarországi egységei

A nemzetközi képviselettel rendelkező IT-szolgáltató adesso Group megerősíti magyarországi pozícióját hazánkban működő leányvállalatainak összeolvasztásával. Az adesso orange Kft. és az adesso Hungary Software Kft. tevékenységeinek közös üzleti szervezetbe való egyesítésével a vállalat célja, hogy ügyfeleinek teljeskörű támogatást nyújtson az informatikai létesítmények SAP S/4HANA-ra és a felhőalapú technológiákra történő átállásában.

2023. március 31. 17:28

Új üzleti stratégiai vezető a CETIN Csoportnál

Új üzleti stratégiai vezérigazgató-helyettest nevezett ki a CETIN Csoport, a közép- és kelet-európai régió vezető távközlési infrastruktúra-üzemeltetője. Khalid Husseini április 1-jétől tölti be a pozíciót.

2023. március 31. 14:20

A Huawei nyújtotta be a legtöbb szabadalmat Európában tavaly

Ismét a Huawei tette a legtöbb szabadalmi bejelentést az Európai Szabadalmi Hivatal 2022-es szabadalmi indexe szerint. A vállalat immár negyedik alkalommal, harmadik egymást követő évben foglalja el az európai szabadalmi ranglista első helyét. A Huawei tavaly 4505 nemzetközi találmányt nyújtott be bejegyzésre, közel harminc százalékkal megelőzve a második helyezettet. 

2023. március 31. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08