Nikon COOLPIX S01: Kisebb, mint egy hitelkártya, mégis feltűnő

forrás Prim Online, 2012. augusztus 24. 14:42

A Nikon bemutatta a COOLPIX S01 modellt, egy feltűnő, rendkívül kis méretű fényképezőgépet, a COOLPIX sorozat legstílusosabb tagját. A kivételes stílus gondoskodik arról, hogy az apró váz ellenére is feltűnést keltsen. A fényképezőgép fényes vörös, ezüst, fehér, fekete és rózsaszín kivitelben kapható, és NIKKOR 3-szoros optikai zoom objektívvel, 6,2 cm átlójú érintőképernyővel, 10,1 megapixeles CCD-képérzékelővel, 7,3 GB belső memóriával rendelkezik, valamint képes 720p-videó rögzítésére is, így bárhol és bármikor használható.

Kompakt szépség


A beépített akkumulátorral és 7,3 GB belső memóriával rendelkező, szuperkeskeny és karcsú COOLPIX S01 akár 3000 teljes felbontású képet vagy 3 órányi VGA-minőségű videót képes tárolni memóriakártya vagy külső töltő segítsége nélkül.

Mindeközben az intuitív érintőképernyő rendkívül könnyen használhatóvá teszi a fényképezőgépet, és a 10,1 megapixel felbontású CCD-képérzékelővel gyönyörű fényképek és videók rögzíthetők. Számtalan kreatív effektussal adhat egyedi vonást a fényképeknek a nosztalgikus szépiaeffektustól a retró érzést nyújtó játékkamera hatásig. Az érintőképernyő nagy menüikonjai könnyű navigációt biztosítanak, a kezdő képernyő pedig az igényeknek megfelelően testreszabható, sőt háttérképnek saját fotót is beállíthat.További főbb tulajdonságok


NIKKOR 3-szoros optikai zoom objektív (29-87 mm): segítségével a Nikon precíz objektívtechnológiájának előnyeit élvezheti. Az objektív folyamatosan kimagasló minőségű fényképeket és videókat készít, legyen szó akár csoportképről, akár portréról.
HD videó (720p): az élet könnyedén, nagy felbontású mozgóképként rögzíthető. Egyetlen érintés a képernyőn Videó módban, és már indulhat is a felvétel.


Bemozdulási elmosódottság érzékelése: A bemozdulási elmosódottság érzékelése csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását, így kiegyenlíti a fényképezőgép és a téma elmozdulását. A nagy (1600-ig terjedő) ISO fényérzékenység hatására csökken annak a kockázata, hogy elmosódott lesz a kép gyorsan mozgó téma vagy gyenge fény esetén.
Egyszerű automata mód Automatikus programválasztóval: a fényképezőgép automatikusan kiválasztja a fényképezett helyzethez leginkább illő programot, így mindig lélegzetelállító eredményt kaphat.   
EXPEED C2: A Nikon fejlett képfeldolgozó rendszere a fényképezőgép minden technológiáját a gyors válaszhoz, kiemelkedő teljesítményhez és maximális képminőséghez optimalizálja.
USB- és hálózati töltő: a mellékelt USB-kábel segítségével a számítógépről is tölthető.

A COOLPIX S01 öt színben érhető el: ezüst, rózsaszín, vörös, fekete és fehér

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás