A Huawei lett az év beszállítója a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2012. augusztus 27. 13:51

A Huawei, az információs és telekommunikációs technológiák (ICT) egyik vezető globális szolgáltatója nyerte el 2012-ben a Vodafone Csoport „Év beszállítója” díját. Az elismerést Detlef Schultz, a Vodafone Procurement Company (VPC) vezérigazgatója, a cég globális ellátási láncának irányításáért felelős igazgatója adta át a Vodafone Csoport éves beszállítói konferenciáján.

A Huawei több mint 20 országra kiterjedő színvonalas stratégiai együttműködése elismeréseként, illetve a társaság számára biztosított minőségi termékeivel és szolgáltatásaival érdemelte ki a díjat. A folyamatos fejlődés és innováció fontos elvárások a Vodafone Csoport beszállítói teljesítmény-értékelési rendszerében, ahol a Huawei rendszeresen jól teljesít.


„Büszkén vesszük át ezt a rangos díjat, amely fontos elismerése az innováció, a környezetvédelem és a munkavédelem területeire összpontosító fejlődési szándékunknak, valamint a kiváló teljesítmény irányában tett erőfeszítéseinknek, amelyek szervesen hozzájárulnak a Vodafone Csoport ügyfél-elégedettségének növekedéséhez” – nyilatkozta Kevin Tao, a Huawei nyugat-európai képviseletének elnöke.

 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Xiaomi: Dobogós helyen a mobilpiacon

A Xiaomi– működése tizedik évében – a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójává vált, derült ki három globális piackutató cég, az IDC, a Canalys és a Counterpoint Research harmadik negyedéves jelentéséből.

2020. október 31. 14:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás