A PowerConnect 8100 Switch termékcsaláddal bővül a Dell hálózati portfóliója

forrás Prim Online, 2012. augusztus 31. 11:13

A Dell bemutatta a Dell PowerConnect 8100 10 Gigabit Ethernet (GbE) nagy kapacitású switch termékcsaládot, amely a méretezhetőség mellett a költségek csökkentését biztosítja az ügyfelek számára. Az új, kiemelkedő teljesítményű PowerConnect termékcsalád segítségével gyors és zökkenőmentes telepítés valósítható meg a vállalati létesítmények és a közepes méretű vállalkozások kis helyen elhelyezkedő hálózati infrastruktúráiban.

A rich media tartalmak elterjedésével, valamint a kommunikációs igények és a vállalkozások munkaterhének gyors növekedésével fontos, hogy a nagyvállalatok és kisebb vállalkozások üzleti hálózatai egyaránt hatékonyabbak és egyszerűbben kezelhetőek legyenek. A Dell új PowerConnect 8100 termékcsaládja méretezhetőséget, kiváló teljesítményt, egyszerű üzemeltetést és költséghatékonyságot kínál, így tökéletesen megfelel a hálózati megoldásokkal szemben támasztott ügyféligényeknek.Napjaink vállalkozásainak tervezve


Az ügyfelek a régebbi központi és aggregációs rétegeket méretezhető, nagy kapacitású megoldásokra cserélhetik, amelyek biztosítják a rugalmasságot a 10GbE és 40GbE infrastruktúrákra történő váltáshoz. Az új kapcsolók lehetővé teszik egy olyan, teljes körű 10GbE megoldás bevezetését is, amely a 10GbE szabványnak megfelelő 12. generációs Dell PowerEdge kiszolgálókból, Dell EqualLogic és Dell Compellent 10GbE tárolótömbökből áll, valamint része a 40GbE szabvány szerinti infrastruktúrákkal is használható, a Dell által tervezett hálózati platform.

A PowerConnect 8100 legfontosabb jellemzői:


·    Hálózati teljesítmény: A PowerConnect 8100 termékcsalád kiváló bitrátát, alacsony késleltetésű, a 10GbE szabvány szerinti teljesítményt és akár négy 40GbE-kompatibilis portot kínál. A kapcsolókat videokonferenciákhoz, VDI infrastruktúrákhoz, valamint egységes kommunikációs és együttműködési megoldásokhoz (UCC) optimalizálták, a közepes méretű vállalatok infrastruktúrájának egységesítése érdekében.
·    Méretezhető kapacitás: Akár hat switch is egybeépíthető és egyszerűen kezelhető, így a vállalkozások a megbízható infrastruktúra kialakításával gyorsan növelhetik kapacitásukat.
·    Hatékony működés: A PowerConnect 8100 termékcsalád az iSCSI adatforgalom optimalizálásával és a Dell EqualLogic tárolótömbök által biztosított automatizált konfigurációval megkönnyíti az integrációt a közepes méretű tárolóhálózatok számára, továbbá veszteség nélküli adatműveleteket biztosít az egyesített (DCB) hálózatok között.

Az üzemeltetési és fenntartási költségek csökkentése


A PowerConnect 8100 termékcsalád a Dell Virtuális hálózati architektúra (VNA) megoldására épül. Az adatközpontok, illetve nagyvállalati környezetek technológiájával, megoldásaival és termékeivel nyílt hálózatkezelési keretrendszert kínál a költségcsökkentés, a hatékony informatikai infrastruktúra és az intelligens munkaterhelés-elosztás érdekében.
·    Platformválasztás: Négy különböző modell a rugalmas telepítéshez; 24 és 48 portos változat, dedikált RJ-45 vagy száloptikás modellek, bővítési lehetőségek, többek között 40GbE-kompatibilis QSFP+ portokkal. A széles választéknak köszönhetően az ügyfelek az üzleti igények növekedésének megfelelően rugalmasan bővíthetik infrastruktúrájukat.
·    Könnyű telepítés: A Dell ReadyRails eszköz nélküli telepítés segítségével az eszközök azonnal, órák helyett mindössze percek alatt üzembe helyezhetők. Az USB Rapid Deployment portoknak köszönhetően pedig nem szükséges minden egyes kapcsolót manuálisan konfigurálni vagy frissíteni, így az ügyfelek időt és pénzt takaríthatnak meg.
·    Energiahatékonyság: A PowerConnect 8100 termékcsalád megfelel az EEE 802.3az követelményeinek, így lehetővé teszi az intelligens energiafelhasználást, ami csökkenti a tétlen vagy inaktív portok energiafogyasztását, és elősegíti az üzemeltetési költségek csökkentését.
·    Átfogó kezelés és támogatás: A Dell OpenManage Network Manager 5.2 segítségével az ügyfelek egyszerűsíthetik a kezelést, így gyorsan vezérelhetik és beállíthatják a kapcsolókat. Ezen kívül a Dell hálózatkezelési termékeinek megbízható jótállása, szervizszolgáltatásai és terméktámogatása által nyújtott előnyöket is élvezhetik.

A PowerConnect 8100 switch sorozat augusztus 29-től érhető el világszerte közvetlenül a Dell-től és a globális PartnerDirect értékesítési partnerektől. A termék bruttó kezdőára 10 975 euró.

Kulcsszavak: hálózat Dell

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már várja az érdeklődőket a Schneider Electric Fenntarthatósági Iskolája

Új eszközt kínál a fenntarthatósági törekvések még eredményesebb megvalósításához a vállalkozások és szakemberek számára a Schneider Electric, már lehet jelentkezni a társaság Fenntarthatósági Iskolájába. Az ingyenesen elérhető digitális platform számos interaktív tanfolyamot kínál, amelyek célja, hogy felvértezze az érdeklődőket a fenntarthatósági teljesítményük javításához szükséges ismeretekkel és készségekkel.

2023. június 4. 14:33

Bionika, robotika és intézményi spinoff fejlesztések az idei Innovációs Napon

Hatodik alkalommal rendezi meg a kutatókat és ipari partnereket összekötő eseményét, az Innovációs Napot a Műegyetem - FIEK (Felsőoktatási Innovációmenedzsment és Együttműködési Központ) június 8-án. Az idei év központi témája az egyetem innovációs sokszínűsége lesz. Dróntechnológiai, bionikai és robotikai fejlesztések is bemutatkoznak a programban. Az Innovációs Napon debütál az egyetem új spinoffokat és startupokat támogató programja a BME U[S]³.

2023. június 4. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39