64 nyelvre fordít azonnal az LG Optimus L9

forrás Prim Online, 2012. augusztus 31. 16:57

Az LG Optimus L9 bemutatásával tovább bővül az LG L-Style termékcsaládja. A korábban már megismert LG Optimus L3, L5 és L7 után az LG Optimus L9 várhatóan még tovább növeli az L sorozat sikerét, hiszen ez a modell is az LG által megalkotott rendkívül erős formatervezési vonalat viszi tovább.

Az LG prémium L-Style formatervezési filozófiájába illeszkedő LG Optimus L9 keskeny, mindössze 9,1 mm-es készülékháza és modern, négyszögletes formája kényelmes fogást és egyedi megjelenést biztosít.


A kategóriájában legnagyobb, 4,7 hüvelykes (11,9 cm) IPS kijelzővel rendelkező LG Optimus L9 tiszta, élethű és rendkívül részletgazdag vizuális élményt kínál.  A nagy sűrűségű, 2150 mAh kapacitású SiO+ akkumulátornak köszönhetően a felhasználók egész nap használhatják az új funkciókat és szolgáltatásokat maximális teljesítmény mellett, miközben a készülék megőrizte kivételesen karcsú formáját is.


Az LG Optimus L9 kiemelkedik a mezőnyből az olyan egyedi felhasználói élményt nyújtó (összefoglalva UX) funkcióival, mint például a QTranslator fordító, a My Style Keypad, valamint a régóta népszerű QMemoTM jegyzetek.

A QTranslator funkció nem csak szavak, hanem teljes mondatok és kifejezések azonnali fordítására is képes közel 44 forrásnyelvről 64 célnyelvre. Az optikai karakterfelismerő (OCR) technológia révén a telefon felismeri a kamerájával beolvasott betűket, és egy elektronikus szótár vagy online szolgáltatás segítségével fordítja le a szavakat, mondatokat vagy kifejezéseket.
A My Style Keypad funkciónak köszönhetően a billentyűzet aszerint változtatja a megjelenését, hogy egy (jobb vagy bal), vagy két kézzel gépelünk. Az LG Optimus L9  QMemo funkciójával ujjbeggyel vagy kézírással rögzíthetünk és oszthatjuk meg ötleteinket másokkal.Főbb termékjellemzők:


·    Operációs rendszer: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
·    Chipset: 1 GHz Dual-Core
·    Kijelző: 4,7 hüvelykes (11,9 cm) IPS
·    Memória: 1 GB DDR2 (RAM) / 4 GB e-MMC
·    Kamera: 5 megapixel (hátsó) / VGA (első)
·    Akkumulátor: 2150 mAh SiO+
·    Méret: 131,9 x 68,2 x 9,1 mm / 125 g
·    Egyéb: DLNA, QMemo™ jegyzetek, QTranslator funkció, My Style Keyboard funkció
 

Kulcsszavak: mobiltelefon okostelefon LG

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38