Új, érintéssel vezérelhető XPS modelleket mutatott be a Dell

forrás Prim Online, 2012. augusztus 31. 17:45

A Dell az IFA szakkiállításon mutatta be az iparágvezető XPS számítógépcsalád három legújabb tagját. A díjnyertes XPS 13 Ultrabook, az XPS 14 és XPS 15 laptopok termékválasztékát kiegészítő, sokoldalú modellek számos újdonságot kínálnak a magán és üzleti célú felhasználók számára. A multimédiás és szórakoztató szolgáltatások mellett növelik az üzleti hatékonyságot, valamint alkotómunkához is használhatók otthon és a munkahelyen egyaránt.

A termékcsalád új tagjai a WindowsRT rendszert támogató 10 hüvelykes XPS 10 táblagép; a két készülék funkcióit egyesítő, ultrabookból teljes értékű táblagéppé alakítható, nagy teljesítményű XPS 12; illetve a Wide Quad HD képernyővel rendelkező XPS One 27 All-In-One számítógép, amely hamarosan érintőképernyős változatban is megvásárolható. A felhasználók széles körű igényeinek megfelelően az XPS márkát a legújabb technológia, a magas minőség, a teljesítményközpontú, gondos kialakítás és a kompromisszumok nélküli kivitelezés jellemzi.

A technológiai iparágban eddig nem tapasztalt változások tanúi lehetünk: az otthoni készülékek egyre inkább munkaeszközzé is válnak, és ezen keresztül hozzájárulnak a saját eszközök munkahelyi célú használatát szorgalmazó BYOD (Bring Your Own Device) kezdeményezés terjedéséhez. A Dell az asztali- és táblagépek, valamint a laptopok terén is választ ad a kihívásra: az új XPS modellek a fogyasztók által elvárt teljesítményt és kialakítást a vállalatok által elvárt biztonsági és felügyeleti szolgáltatásokkal ötvözik.

Dell XPS 10: hatékonyság, mobilitás és hosszú akkumulátoridő


A Dell XPS 10 a munka és a játék közötti tökéletes egyensúlyt testesíti meg: könnyen használható érintőképernyője, hosszú üzemidejű akkumulátora és mobil billentyűzetdokkolója fejlettebb tartalomkészítést biztosít, és egyben javítja az üzleti hatékonyságot.


A Dell teljes körű technológiai megoldásai – amelynek része az ARM processzorarchitektúra és a WindowsRT operációs rendszer – garantálják a vállalatoknak az XPS 10 egyszerű felügyeletét és a biztonságot.

XPS 12: nagy teljesítményű Ultrabook, és teljes értékű táblagép


A Dell egyedi és innovatív megoldásaira építve fejlesztette ki az XPS 12 modellt, amely újszerű és elegáns kihajtható érintőképernyővel rendelkezik, így a felhasználók tökéletesen kihasználhatják a legújabb operációs rendszerek szolgáltatásait. Az eredmény egy olyan, két készüléket egyesítő eszköz, amely a laptopok összes szolgáltatását ötvözi a táblagépek kényelmével.

Az innovatív kialakításnak köszönhetően a felhasználók egyszerűen válthatnak a laptop és az abból kihajtható táblagép között. A Full HD kijelző 97 százalékkal több képpont megjelenítésére képes, mint a normál HD kijelzők, így a szövegek, fényképek és videók egyedülállóan élesen jelennek meg. Az XPS 12 átgondolt és vonzó kialakítása olyan prémium anyagoknak köszönhető, mint a megmunkált alumínium, a karbonszálak, vagy az ellenálló Gorilla Glass üveg.

XPS One 27: közel kétszer nagyobb pixelsűrűség


A fogyasztók igényeinek megfelelően a Dell továbbfejlesztette a nagy kijelzős és letisztult formájú All-In-One (AIO) számítógépek kínálatát is.

A díjnyertes XPS One 27 a kreatív szakemberek számára készült. Fejlett technológiával, az éles, nagy felbontású képek megjelenítésére alkalmas képernyővel, valamint nagy grafikus teljesítménnyel rendelkezik a multimédiás tartalmak létrehozásához és a szórakozáshoz. A lenyűgöző és helytakarékos kialakítású modell élénk, 27 hüvelykes Wide Quad HD kijelzője az All-In-One számítógépek piacának egyik legkiemelkedőbb felhasználói élményét nyújtja. Az XPS One 27 munkához és szórakozáshoz egyaránt kiváló eszköz: Infinity Premium hangszórói és Waves MaxxAudio 4 audiotechnológiája mély, gazdag hangzást és még szélesebb sztereomezőt biztosítanak.

A megfelelő válasz a legújabb kihívásokra


Számos vállalatnak nehézséget jelent, hogy úgy tegye lehetővé a felhasználók számára a saját eszközök és technológia használatát, hogy egyidejűleg a fontos vállalati információk és tartalmak biztonságáról is gondoskodik. A világszerte 8.000 válaszadó segítségével, közelmúltban elvégzett Evolving Workforce felmérésből kiderült, hogy a világ dolgozóinak 60 százaléka szívesebben végezné munkáját, ha beleszólása lehetne a munkahelyen használt technológiai megoldások kiválasztásába. Az egyedülálló Dell XPS modellek a fogyasztók forma és teljesítmény iránti igényeit úgy elégítik ki, hogy közben vállalatbarát szolgáltatásaikkal megfelelnek az informatikai részlegek elvárásainak is.

A Dell XPS 10, az XPS 12 és az XPS One 27 modellek a Windows 8 szoftver megjelenésével egy időben, 2012. október végétől lesznek elérhetők. A Dell az árakra vonatkozó részletes információkat a termékek megjelenésekor jelenti be.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46

Ma negyvenéves az IBM PC!

2021. augusztus 12. 09:58