V. üzleti gondolkodó klub – fejben dől el

forrás Prim Online, 2012. szeptember 14. 08:36

Állandó készülés, a teljesítmény fokozása, folyamatos lelki, és fizikai megterhelés – az élsportolók és a vezetők mindennapi stressz faktorai lényegében megegyeznek. Tartogat-e a magyar olimpiai csapat sikeres szereplése tanúságokat a hazai üzleti élet számára? Mit tanulhatnak az üzletemberek, vállalkozók a sportpszichológiából? A KÜRT Akadémia Üzleti Gondolkodó Klubjában szeptember 21-én Lénárt Ágota, a magyar olimpiai csapat pszichológusa, Varga Katalin pszichológus, az ELTE tanszékvezetője és Mérő László, az Üzleti Gondolkodó Iskola szakmai vezetője járja körül a témát. A beszélgetést Orosz Györgyi, kommunikációs szakértő, az fn.hu volt főszerkesztője moderálja.

„A teljesítmény szükséges és elkerülhetetlen, de itthon általában azonnal elérendő célként jelenik meg. A szó szoros értelmében lekaszáljuk a tehetségeinket és a lehetőségeinket. Úgy látom, hogy az élet más területein is nagyon rosszul bánunk a tehetségeinkkel, és megkockáztatom, hogy ez még a magyar gazdasági helyzetre is kihat.” – mondja Lénárt Ágota a Magyar Olimpiai csapat pszichológusa.

A folyamatosan változó, radikális fordulatokkal tűzdelt üzleti környezetben kulcskérdés, hogy képesek vagyunk-e kialakítani magunkban olyan gondolatmintákat, amelyek segítségével a változásnak nem elszenvedői, hanem sikeres felhasználói lehetünk.„Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy agyunk a kényelemre van kódolva, ezért igenis tréningeznünk kell az extrém helyzetek kezelésére.” –mondja Mérő László az Üzleti Gondolkodó Iskola szakmai vezetője.

A KÜRT Akadémia Üzleti Gondolkodó Klub résztvevői elmerülhetnek a téma részleteiben 2012. szeptember 21-én a Symbol Budapest rendezvényközpontban.


A Klub programjáról bővebben:
http://www.kurt-akademia.hu/kepzeseink/uzleti-gondolkodo-iskola/klub/
Az Üzleti Gondolkodó Iskola szeptember 29-én induló képzéséről bővebben:
http://www.kurt-akademia.hu/kepzeseink/uzleti-gondolkodo-iskola/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A UPS és a CVS együttműködést kötött a drónkiszállítási megoldások fejlesztésére

A UPS leányvállalata a UPS Flight Forward Inc. és Amerika egyik legnagyobb gyógyszertárlánca, a CVS Pharmacy, Inc. bejelentették, hogy közösen újabb drónkiszállítási megoldások kidolgozásába fognak, mellyel az eddig jellemző B2B modellek mellett közvetlenül az ügyfelek kiszolgálására is koncentrálnak majd. 

2019. november 14. 13:05

Saját fejlesztésű takarítórobotot mutatott be a B+N Referencia Zrt.

ROBIN-t a B+N Referencia Zrt. saját kutatás-fejlesztési részlege önerőből fejlesztette és 2 év alatt lehetővé tette, hogy idén 20 takarítórobot kezdje el a munkát a vállalat által takarított kiemelt intézményekben, így többek között a Honvédkórház Róbert Károly körúti és Podmaniczky utcai komplexumaiban, a Groupama Arénában és a Budapest Airport területén. 

2019. november 14. 11:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás