Mobil alkalmazással olcsóbb az Internet Hungary

forrás Prim Online, 2012. szeptember 17. 22:22

Azok, akik a mellékelt QR-kód segítségével mobiltelefonjukon keresztül regisztrálnak az október 16-án a siófoki Azúrban kezdődő Internet Hungaryre, és a konferencia részvételi díját mobil Mastercard alkalmazással ki is egyenlítik, most 18 százalék engedményt kapnak.

A kétnapos Internet Hungary az idén is rendkívül gazdag programmal várja média, a reklámszakma, a vállalati informatika képvselőit és az asztali számítógépen, notebookon, tableten vagy telefonon internetezőket. Néhány jellemző szám a 2012-es Internet Hungaryről: 4 előadóterem, 8 szekció, közel 200 előadó, és előreláthatóan 1200 résztvevő.

Egyfajta ráhangolódást jelent az aktuális témákra a regisztráció új módja: egy QR-kód-olvasó alkalmazással beolvashatjuk a konferencia nyomtatott sajtóban, weboldalakon megjelenő QR-kódját, ez elnavigál bennünket az Internet Hungary mobil jelentkezési oldalára, ahol a megfelelő űrlapok kitöltése, a szükséges adatok megadása után a fizetést is lebonyolíthatjuk okostelefonunkkal. Ráadásul: aki most így regisztrál, az - függetlenül attól, hogy az első, a második, vagy mindkét napra jelentkezik - a megfelelő részvételi díjból 18 százalék kedvezményt kap.

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új üzletágvezetőkkel erősít az SAP Magyarországon

Új szakmai vezetőket nevezett ki az SAP Hungary Kft. a szolgáltatási, tanácsadási üzleti terület, valamint a pénzügyi-biztosítási szektornak dedikált új üzletág élére.

2020. február 18. 16:27

Új operatív igazgató a Magyar Marketing Szövetség élén

Tavasztól teljes erőbedobással munkába áll az idén harminc éve alapított Magyar Marketing Szövetség operatív vezetője. Katona Norbert a megbízói oldalról, a Szerencsejáték Zrt-től érkezik a hazai marketingszakmát összefogó, nagy múlttal rendelkező szervezethez, amely mintegy kettőszáz tagja között nagy számban képviseltetik magukat a hirdetői oldal szereplői. Az új vezető bevonása jól illeszkedik a szövetség azon célkitűzéséhez, hogy a jövőben a megbízói oldalt még hangsúlyosabban képviselje. 

2020. február 12. 13:56

10 év adatait elemezte a Telenor

Az elmúlt 10 év hatalmas változásokat hozott a mobiliparban. Röviden összefoglalva: az okostelefon és a mobilinternet mindennapjaink részévé vált. A Telenor a 2010. január 1. és 2019. december 31. közötti időszakot vizsgálta a hálózatán keletkezett forgalom szempontjából. Hanghívás, adatforgalom, SMS tendenciák, a 2G-3G-4G térhódítása és az okostelefonok elterjedésének dinamikája is kiolvasható az adatokból.

2020. február 4. 13:21

Új kommunikációs igazgató a Bosch csoportnál

2020 januárjától Bodó Teodóra felel a Bosch csoport vállalati kommunikációjáért és a kormányzati kapcsolatokért Magyarországon, valamint az Adriai régióban. A szakember Dr. Ficzere Ferencet váltja a pozícióban, aki 2007 óta irányította a magyarországi cégcsoport kommunikációját.

2020. január 20. 13:47

Mi indíthatná jobban az évet, mint a CES?

Ma hivatalosan is kezdetét vette az évet meglehetősen magas felütéssel elindító esemény, a Las Vegas-i fogyasztói elektronikai show, amely már sok évvel ezelőtt átvette a legfontosabb informatikai, telekommunikációs rendezvény szerepét az olyan időközben megszűnt kiállításoktól, vásároktól, konferenciáktól, mit a Comdex vagy a CeBIT. Amerikai tudósítónk, a konferenciázó körökben Magyarországon is jól ismert nagy tekintélyű reklámszakember - Horváth lászló - a helyszínen van, és gondolatait máris megosztja olvasóinkkal.

2020. január 7. 12:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás