Sony Xperia go és sola a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2012. szeptember 19. 12:25

A Vodafone Smart Store portfoliójában szeptember elejétől mind a strapabíró Sony Xperia go, mind az érintés nélkül vezérelhető sola is megtalálható.

Egészen eddig kevés igazán kellemes külsejű okostelefon volt felfedezhető a mobilkommunikációs piacon, melyek a normális igénybevételen túl is terhelhetők lettek volna. Most azonban a Sony Ericsson Xperia active utódjaként piacra került go valóban dizájnos, mindemellett tökéletesen strapabíró külsővel várja leendő tulajdonosait.

Sony Xperia goAz alig 9,8 mm vékony készülék IP67-es minősítést kapott, melynek értelmében a készülék szerkezete teljes egészében megakadályozza, hogy bármilyen idegen anyag a telefon belsejébe kerülhessen, beleértve természetesen a vizet is. Ennek köszönhetően tehát a go 1 méter mélységig akár egy rövidebb víz alatti videofilm vagy fotók elkészítésére is alkalmas lehet. A többek között gyorsindító opcióval ellátott, panorámafunkciós és 3D üzemmódban is működő 5 megapixeles kamera ehhez tökéletes megoldást nyújt, ahogy az 1280x720 pixeles felbontású HD minőségű videofelvevő is.

A nagy teljesítmény érdekében egy kétmagos, 1 Ghz-es processzor található a telefonban, mely Android 2.3 operációs rendszerrel párosul, akárcsak a Sony Xperia sola esetében.

A sola legnagyobb újdonsága a Floating Touch technológia, mely nem mást jelent, minthogy bizonyos funkciók már úgy is elérhetők, hogy az ujjak csak az érintőképernyő közelében vannak, nem kell hozzáérni ahhoz. Ez egyelőre leginkább a webböngészőben használható, de a Sony természetesen tervezi a technológia továbbfejlesztését is.

A szintén dizájnos, elülső oldalon lépcsőzetes kialakítású sola karcálló kijelzője 4 hüvelykes, felbontása 480x854 képpontos. Autofókuszos kamerája – akárcsak a go-nak –5 megapixeles, a videó felvételek pedig HD minőségben, 720 p felbontásban készíthetők el.

Az NFC képes készülékben 512 MB RAM található, belső memóriája 4 GB, mely micro SD kártyával tovább bővíthető.

Sony Xperia sola

 

A Sony Xperia go Mátrix 5  tarifával már 6990 forintos kezdőrészlettel elérhető a Vodafone Smart Store-ba, míg a Sony Xperia sola  ugyanezen tarifával  9990 forintos kezdőrészlettel vásárolható meg.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás