Az XAPT-nál már elérhető a vállalatirányítási rendszer új verziója

forrás Prim Online, 2012. szeptember 24. 12:02

Az XAPT Magyarországon elsőként tette elérhetővé a Microsoft Dynamics AX vállalatirányítási rendszer legújabb verzióját, az AX 2012 megoldást ügyfelei számára. A vállalat a kezdetektől fogva részt vett az AX 2012 fejlesztésében, amelynek első itthoni bevezetését az ÉpGéPéSZ Holding Kft.-nél végzik.

„A Microsoft vállaltirányítási termékének legújabb verziója jelentős változásokat hozott, amelyeknek köszönhetően egy költséghatékony, és a legújabb követelményeknek megfelelő megoldást kínál ügyfeleinek. Az XAPT szakemberei a kezdetektől részt vettek az AX 2012 fejlesztésében, így alapos szakmai ismeretekre tettek szert. Ennek köszönhetően már az első bevezetés is rendkívül gyorsan és problémamentesen zajlik, az ügyfelünk legnagyobb megelégedésére” – nyilatkozta Ambrus Zsolt, az XAPT Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Jelentős újdonságok, költséghatékonyság
 
A Microsoft Dynamics AX 2012 egy nagy teljesítményű vállalatirányítási rendszer (ERP) nagyvállalatok számára. Az alapvető ERP- funkciók emellett minden felhasználó számára biztosítják a pénzügyi gazdálkodási, a humánerőforrás-kezelő, az ellátási lánc-kezelő, az értékesítési és marketing-, valamint egyéb funkciók elérhetőségét. A Microsoft Dynamics AX 2012 előre összeállított funkcionalitással rendelkezik a gyártóipar, a logisztika, a szolgáltatások, a kiskereskedelem és közszolgáltatás terén, így a megoldás gyors bevezetésével és az azonnali eredmények biztosításával lehetővé teszi az üzleti követelmények teljesítését.
 
Az AX 2012 nem egyszerű frissítést jelent, hiszen az egész rendszert újragondolták és rendkívül sok vizuális újdonságot építettek bele. A stabil alapokon fekvő rendszer lego-szerűen építkezik felfelé, ami rendkívüli rugalmasságot biztosít a vállalatoknak, valamint a szervezeti hierarchiát beépíti az ügyvitelbe és jogosultsági rendszerbe, ami további könnyebbséget jelent. 
 
A rugalmasan testre szabható elemzőeszközök a vállalat eredményességét befolyásoló összes tényező analizálására alkalmasak és a kapott információk a vállalat minden munkatársával megoszthatók. A Microsoft Dynamics AX 2012 üzleti adatelemzési megoldása a Microsoft üzletiintelligencia-megoldásait hasznosítja, ezen felül a rendszer könnyen ötvözhető a Microsoft egyéb termékeivel és technológiáival is.
 
Hazai tapasztalatok
 
A 2007-ben megalakult ÉpGéPéSZ Holding Kft., először az XAPT által bevezetett Microsoft Dynamics AX 3.0 megoldást használta vállalatirányítási folyamatainak kezelésére.  Ennek a rendszernek a frissítését végzi el az XAPT, amelynek során a vállalatnál bevezetésre kerül a Microsoft Dynamics AX 2012.
 
A válság által jelentősen sújtott ágazatban működő ÉpGéPéSZ vállalatánál a Microsoft Dynamics AX új verziójára való átállásnak köszönhetően, most jelentősen csökkenthetők a vállalat költségei. Megvalósulhat például a készletek megfelelő földrajzi eloszlásban és összetételben, illetve több vállalaton és több telephelyen keresztül történő egyszerű és gyors kezelése, valamint elérhető a legalacsonyabb készletszint kialakítása az ügyfelek igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálása mellett.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A digitalizáció a magyar gazdaság kitörési pontja

A digitális gazdaság már ma is a teljes GDP legalább 25 százalékát adja, a fejlett technológiák – úgy mint az 5G, a mesterséges intelligencia, vagy a Big Data – használata pedig a gazdaságok legfontosabb kitörési pontjává vált. 

2023. június 3. 11:36

Együtt alkot különleges digitális világot az Emirates és az AWS

Az Emirates légitársaság az Amazon Web Services-zel (AWS) együtt indul el egy jövőbemutató, magával ragadó digitális utazásra, hogy az iparágban elsők között teljesen átalakítsa a munkavállalói élményt. 

2023. június 3. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39