Újabb elismerésben részesült a Telemedbook

forrás Prim Online, 2012. szeptember 24. 12:20

A Microsoft „Your Business. Your Fame.” nemzetközi fejlesztői versenyén elért sikere után hazai elismerésben részesült a MOHAnet Mobilsystems Zrt. Telemedbook egészségügyi portálja és a hozzá kapcsolódó komplex szolgáltatása. A magyar cég innovatív termékét ezúttal az IT-Business szaklap díjazta szeptemberi, évadnyitó eseményén.

Rövid időn belül sokadik szakmai elismerését zsebelte be a MOHAnet Mobilsystems Zrt. idén, miután az IT-Business különdíjjal jutalmazta évadnyitó eseményén a budapesti céget a Telemedbook elnevezésű fejlesztéséért. Mint ismert, az egészségügyi portállal és a hozzá kapcsolódó hardver és szoftver szolgáltatásával már több hazai díjat (Magyar Termék Nagydíj; Magyar Informatikai Nívódíj) nyert a MOHAnet, illetve a nyár folyamán nemzetközi elismerésben is részesült a Microsoft által meghirdetett „Your Business. Your Fame.” versenyen.

Az IT-Business zsűrije a Telemedbook innovatív megoldásait díjazta, amely egyedi lehetőséget kínál az egészségtudatos vagy épp a betegséggel küzdő felhasználók számára, hogy egészségügyi adataikat rendezett módon, online felületen tárolják. A felhasználók ingyenes regisztráció után gyűjthetik paramétereiket a portálon, ahová legegyszerűbben a MOHAnet által fejlesztett Vario Medcare készülékkel vihetőek fel az adatok, mivel e mobiltelefonhoz Bluetooth-szal kapcsolhatjuk a különböző gyógyászati segédeszközöket. A honlap lehetőséget biztosít arra is, hogy megosszuk eredményeinket, így akár napi betekintést nyerhetnek szeretteink vagy orvosaink az állapotunkba.
Kulcsszavak: egészségügy díj MOHAnet

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Lenovo ismét javuló bevételt és nyereséget ért el

Erős első éves eredményeket jelentett be a Lenovo Group, amely így a kilencedik egymást követő negyedévben növelte mind a bevételét, mind a nyereségét. Az első negyedéves nettó nyereség a tavalyihoz képest 11%-kal 516 millió dollárra, nem HKFRS* alapon az előző évhez képest pedig 35%-kal 556 millió dollárra nőtt. A bevételek 17 milliárd USD-re nőttek, ami 5%-os növekedést jelent az előző évhez képest változatlan árfolyamon számolva.

2022. augusztus 11. 19:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24